Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009
Επειδή τελευταία κάποιοι κακοήθεις επίδοξοι ανάπηρο-πατέρες, που δεν τυγχάνουν του σεβασμού κανενός, ούτε καν των "φίλων" ή των ρουφιάνων τους, προσπαθούν να μας φοβίσουν, να μας συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη σε πρόσωπα σχετικά με τις δημοσιεύσεις του Ακίδα, αποφασίσαμε να σας πούμε ποιοι είμαστε και γιατί το κάνουμε.
Είμαστε μια ομάδα ατόμων που έχουν βαρεθεί τη σαπίλα που υπάρχει στον αναπηρικό χώρο και το ατελείωτο φαγοπότι ορισμένων "παραγόντων" του εις βάρος και στο όνομα των αναπήρων.
Θέλουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο στα θέματα υγείας και αναπηρίας με όλες τις επιστημονικές και πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις λαμογιές ορισμένων που θέλουν να αναρριχηθούν συνδικαλιστικά και πολιτικά και να πλουτίσουν εις βάρος όλων αυτών που επικαλούνται ότι εκπροσωπούν.
Έχουμε στο πλάι μας και συνεργάτες μας όλους αυτούς που θέλουν μια πιο υγιή κοινωνία και ένα υγιές αναπηρικό κίνημα.
Άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την απαραίτητη πληροφόρηση και να σας ενημερώνουμε εάν δεν υφίσταντο όλα αυτά που αναφέρουμε.
Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από απειλές, συκοφαντίες και προβοκάτσια γιατί όλοι μας είμαστε καθαροί από όλες τις πλευρές. Αντιθέτως αυτοί που μας κατηγορούν θα πρέπει να προσέχουν γιατί έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους και ακόμη δεν έχουμε προβεί σε ονομαστικές αποκαλύψεις.
Τέλος, δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και δεν υποκινούμαστε από κανέναν παρά μόνο από τις αγνές μας προθέσεις και ότι, ότι αναφέρουμε είναι γεγονότα και όχι προσωπική άποψη.
Γι' αυτό καλά θα κάνουν όσοι λένε πολλά να προσέχουν γιατί ο κόσμος δεν θα τους ανέχεται για πάντα ούτε τρώει πίτουρα!
Είμαστε πάντα ανοιχτοί και περιμένουμε όσους θέλουν να καταγγείλουν επώνυμα ή ανώνυμα πρόσωπα και καταστάσεις.
Συνεχίζουμε ατρόμητοι και ακάθεκτοι την ενημέρωση μας!

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου