Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Παιδαγωγικά συστήματα προηγούμενων αιώνων εφάρμοζε, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, νηπιαγωγός στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.

Αθάνατο δημόσιο! Ό,τι και να κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν!

Παιδαγωγικά συστήματα προηγούμενων αιώνων εφάρμοζε, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, νηπιαγωγός στο 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.

Oπως έγινε γνωστό, η νηπιαγωγός φίμωνε τα ζωηρά πιτσιρίκια με χαρτοταινία και στη συνέχεια τα έκλεινε σε διπλανή αίθουσα για να μην την ενοχλούν.

Οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τηλεφωνικώς προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσημη αναφορά της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου.

Oπως είπε στο “Eθνος” ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Νίκος Κλάδης, δόθηκε εντολή τόσο από τον ίδιο όσο και από τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πέτρο Μισθό, να συνεχιστεί η έρευνα του θέματος από τον άμεσο προϊστάμενο του γραφείου της περιοχής.

Στη νηπιαγωγό, που βρισκόταν στη διαδικασία της μονιμοποίησης, επιβλήθηκε η τιμωρία της αναστολής άσκησης καθηκόντων για 15 ημέρες.

“Με την απόφαση αυτή ελπίζουμε να ηρεμήσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς”, σημείωσε ο κ. Κλάδης, ο οποίος τόνισε ότι κάθε καταγγελία ερευνάται.

ethnos.gr

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου