Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γιώργος Αυτιάς κι ο "καροτσάκιας".

Ο δημοσιογράφος που προσπαθεί να αναβαπτιστεί ως ποιοτικός στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ, κι η αθάνατη Ελληναράδικη νοοτροπία.

(Με αφορμή το χτεσινο ανεκδιήγητο ρατσιστικό τουίτ της δημοσιογράφου του Mega Σοφίας Δήμτσα).

Έγινε πριν λίγους μήνες στον προηγούμενο (ραδιοφωνικό, νομίζω) σταθμό που δούλευε ο Αυτιάς - την περίοδο που στην τηλεόραση που έδειχνε μη κολακευτικές φωτογραφίες της Μέρκελ και την κατατρόπωνε με το επιχειρημα "Ουουου, κακάσχημηηη... γριά μάγισσα, ουου, άσκημη γυναίκα!".

Το είδα χάρη στον Αντώνη, που το βρήκε, τελικά, όταν έγινε θέμα στην εκπομπή ΟΛΑ.

Αφορά πάλι τον Σόιμπλε, που μπορεί να μην συμπαθούμε γιατί μας δυσκολεύει με τα οικονομικά και νοιάζεται για τα συμφέροντα της χώρας του, όπως θα έπρεπε να κάνουν και οι δικοί μας.

Έναν άνθρωπο ανάπηρο όμως, τον οποίο ο καλός Έλληνας Δημοσιογράφος κοροϊδεύει ως "καροτσάκια". (Και μάλιστα αφήνοντας υπονοούμενα ότι η γυναίκα του τον έπιασε με άλλη γυναίκα ή κάτι τέτοιο. Πράγματα που έκτοτε αναπαράγονται άκριτα από Ελληναράδες στα μπλογκς και στο facebook...)

Δεν είναι το θέμα μου ο Σόιμπλε φυσικά, αλλά η κακή, μικρόψυχη και συκοφαντική ελληναράδικη δημοσιογραφία...

ΥΓ. Ο Καροτσάκιας! Για έναν άνθρωπο παράλυτο, καθηλωμένο εδώ και δεκαετίες σε αναπηρική καρέκλα - που πυροβολήθηκε από τρόφιμο ψυχιατρείου! Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι πέρασε έτσι αυτό το θέμα - ότι πέρασε και δεν ακούμπησε, κι ότι ο Αυτιάς είναι ελεύθερος και πάλι στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι...

Πηγή: http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/28937

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου