Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Στη σημερινή άθλια οικονομική πολιτική και κοινωνική κατάσταση, σε μία παρακμιακή περίοδο για όλους τους θεσμούς, καθίσταται πλέον επιβεβλημένη η δημιουργία μιας νέας Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία η οποία δεν θα συμμετέχει σε πολιτικά ή άλλα παιχνίδια και θα διεκδικεί τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία ως οφείλει.

Οι αντιρρήσεις που πιθανόν να υπάρχουν από τους βολεμένους του συστήματος δεν αφορούν τον ανάπηρο πολίτη που το μόνο που ζητά είναι μια αξιοπρεπή και με σεβασμό στα δικαιώματα του διαβίωση.
Τα πολυκαιρισμένα, πολυδοκιμασμένα και αποτυχημένα αναπηρικά σχήματα που πλέον έχουν καταντήσει καθεστώτα πρέπει να λάβουν τέλος. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία μας και την επιβίωση μας,

 

Θέλουμε επιτέλους:

 

Ξεκαθάρισμα από τους ανάπηρους μαϊμούδες, που έβρισκαν και βρίσκουν προστασία από ανθρώπους με ψηφοθηρική και οικονομική ιδιοτέλεια.

 

Δουλειά για όλους τους πραγματικούς ανάπηρους.

 

Δωρεάν βοηθήματα για την υγεία τους.

 

Όχι περικοπές στα πενιχρά δικαιώματα τους.

 

Η νέα συνομοσπονδία πρέπει να είναι ένας τίμιος συνομιλητής με την πολιτεία και με τα μέλη της και αυστηρός διεκδικητής, ο οποίος δεν θα υποτάσσεται σε προσωπικές πολιτικές ή άλλες βλέψεις «πουλώντας» όσους έχουν ανάγκη.-

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου