Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

D84747A096AC410A359BEF5B04BA01A5Τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά τα γεγονότα των παιδιών που έπαθαν ασφυξία από το αναμμένο μαγκάλι, το οποίο περίμεναν να τους δώσει λίγη ζεστασιά και τις ηλίθιες δηλώσεις κυβέρνησης αλλά και δήθεν εκπολιτισμένων που παίζουν πιάνο στις κομματικές παρουσιάσεις, στυλ Τζήμερου, είμαι τρομερά εκνευρισμένος και αηδιασμένος.

Όταν, χτεσινά καλοαναθρεμμένα και κακομαθημένα κωλόπαιδα, που έγιναν πολιτικοί, γλείφοντας, φτύνοντας και κάνοντας κωλοτούμπες, ξεχνούν την ανθρώπινη φορεσιά στο σπίτι και φορούν το τομάρι της πτωματοφάγας ύαινας, τότε δεν έχουμε τίποτα άλλο να περιμένουμε.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι, ενώ είμαστε εργοδότες τους δεν μπορούμε να τους απολύσουμε, γιατί έχουμε συμφωνήσει πριν πολλά-πολλά χρόνια, την εποχή που ο λαός μας προσπαθούσε να συνέλθει από τις συνεχιζόμενες κατακτήσεις γειτονικών και μη λαών που σφετερίζονταν τη γη μας και την ελευθερία μας, τη «δημοκρατική» καθυπόταξη μας και τους αφήσαμε να φτιάξουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο συντάγματα αντιδημοκρατικά, που τους εξασφαλίζουν την παραμονή στην εξουσία για 4 ή 5 έτη, ακόμα και αν αλλάξουμε γνώμη ενδιάμεσα ή διαπιστώσουμε ότι είναι κλέφτες ή εγκληματίες.

Έτσι, τα πλούσια κωλόπαιδα των φεουδαρχών, των τοκογλύφων, των ρουφιάνων και των δοσίλογων, έφτιαξαν μια κοινωνική δομή που αν και δεν μας ευχαριστούσε απόλυτα, τουλάχιστον ήταν ανεκτή από όσους την κληρονομήσαμε, θέλοντας και μη.

Αυτή τη στιγμή όμως, έχουμε φτιάσει στο σημείο που όλα αυτά τα κληρονομικά διαδεχόμενα κωλόπαιδα έχουν ζηλέψει τη «δόξα» του δικαιώματος επί της ζωής που ασκούσαν οι πρόγονοι τους και έχοντας βρει έτοιμη την υποδομή, προσπαθούν να μας κάνουν και πάλι σκλάβους.

Με αυτό τον τρόπο, έχουν κάνει απρόσιτα τα αγαθά της καθημερινής διαβίωσης όπως, φάρμακα, ρεύμα, νερό οσονούπω, πετρέλαιο θέρμανσης που ήταν η αιτία θανάτου των φοιτητών και πολλά άλλα, τα οποία συνδυασμένα με μειώσεις μισθών προκαλούν μια γενοκτονία άνευ προηγουμένου.

Εδώ δεν μιλάμε πια για δημόσιο χρέος και δάνεια αλλά για εξολόθρευση, σε ιδιότυπα κρεματόρια, του πληθυσμού μας.

Όταν ξέρουμε ποιοι είναι οι καταχραστές, οι κλέφτες και οι απατεώνες και τους έχουμε ακόμα στη βουλή αντί στη φυλακή με δήμευση των περιουσιών τους τι άλλο να πούμε;

Αρκετοί Έλληνες βέβαια, συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα!

Ποιος σας είπε ότι τα γιουσουφάκια, οι ρουφιάνοι και οι χειροφιλητές δεν υπήρχαν ακόμα και στην αρχαιότητα;

Εμείς άλλωστε δεν είχαμε τον Εφιάλτη ως παραδειγματικό διεθνή ρουφιάνο;

Όσο για τον ανθρωπισμό…

Ε, είπαμε στον τίτλο, αυτός είναι ουτοπία, ακόμα και μεταξύ μας!

 

Πηγή: http://blog.dimitriadis.biz/2013/03/blog-post.html

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου