Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

\'\'H εθνοκάθαρση άρχισε\'\'. Για γενοκτονία αναπήρων που \'\'επιβαρύνουν\'\' τα Ταμεία κάνει λόγο ο Πειραϊκός Σύλλογος Κινητικά ΑναπήρωνΗ εθνοκάθαρση άρχισε. Με τα νέα μέτρα εφαρμόζονται εκλεπτυσμένες μέθοδοι της ναζιστικής Γερμανίας, του Γιόζεφ Μένγκελε και του Ρούντολφ Ες.

Μπορεί να μην έχουν στηθεί «ακόμα» φούρνοι αλλά η γενοκτονία των αναπήρων που «επιβαρύνουν» τα ταμεία έχει ξεκινήσει διακριτικά αλλά σκληρά και ανάλγητα.

Η αθλιότητα του σημερινού πολιτικού συστήματος και όλων των πολιτικών, αναπήρων και μη, ανεξαρτήτως κόμματος είναι παροιμιώδης.

Περικοπές στα αναπηρικά αμαξίδια, στους καθετήρες και τα επιθέματα των κατακλίσεων σύμφωνα με τις τελευταίες εγκυκλίους των ταμείων δείχνουν ότι όσο γρηγορότερα «ξεμπερδεύουν» μ’ εμάς, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς.

Με λίγα λόγια η ούρηση, τα πόδια και οι πληγές των αναπήρων θα σώσουν τη χώρα και το Άρειο έθνος που επιχειρούν να δημιουργήσουν.

Ο «Αγών μου» του Χίτλερ θα είναι κλασσικό κόμικς μπροστά στα όσα θα γράψει η ιστορία για ομαδικούς θανάτους παραπληγικών από νεφρική ανεπάρκεια, σηψαιμία και επιπλοκές λόγω ελλείψεως φαρμακευτικής αγωγής.

Το λυπηρό είναι ότι, κανείς δεν αντιδρά, ούτε καν οι Εβραίοι που υπέστησαν κάτι παρόμοιο πριν 70 χρόνια.

Ο σύλλογος μας το σκέφτηκε σοβαρά και αποφάσισε να βοηθήσει το «έθνος» δηλώνοντας στο νέο πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ανάπηρους πολιτικούς και συνδικαλιστές που σιωπούν «και το τομάρι μας να δώσουμε για να σώσουμε τη χώρα, απλά πείτε μας που είναι το νέο Σούλι…»

 

Για τον Πε.Σ.Κ.Α

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Δημητριάδης Βασίλειος                                   Γιαννούτσος Ιωαννης    

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου