Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Συνεχίζοντας τα απλά μαθήματα προπαγάνδας, σε αυτό το σημείωμα, θα αναλύσουμε το ρόλο του ινστρούχτορα, του οδηγητή ή καθοδηγητή.

Αυτού που αναλαμβάνει να σκέφτεται όχι πριν από εσάς για εσάς, αλλά (αναλαμβάνει) να σταματήσει τη σκέψη σας και να εκλαμβάνεται η ΔΙΚΗ ΤΟΥ σκέψη ως ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Έτσι απλά.

Πάνω σε αυτή την αρχή στηρίζονται, οργανώσεις, μυστικές και φανερές, παρακλάδια εταιρειών, σχολές, πανεπιστήμια και ολόκληροι κλάδων επαγγελμάτων.

Στην περίπτωσή μας, εξετάζουμε, την δράση του απεσταλμένου και σε διατεταγμένη αποστολή καθοδηγητή που επικεντρώνει τη δράση του σε μια κοινωνική ομάδα (όπως την αδύναμη κοινωνική ομάδα των αναπήρων) ή σε κάποιο σωματείο ή σε άλλη παρόμοια κοινωνική δράση.

Ο καθοδηγητής δεν επιθυμεί συνήθως να είναι φανερή η δράση του, το αντίθετο επιδιώκει να έχει μια ασχολία ή μια θέση θεσμική ή και εκλεγμένη που να μην κινεί υποψίες για τον πραγματικό ρόλο που έχει αναλάβει.

Η τέχνη του πλασαρίσματος απαιτεί μια λεπτή τεχνική, ιδιαίτερων χειρισμών και διακριτικότητας.

Είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο, το όποιο ποίμνιο, ομάδα, σύλλογος, να εκλάβει την ιδέα και την πρόταση του καθοδηγητή, είτε ως αντικειμενική, ως αυταπόδεικτη, είτε ως επιστημονικά προκύπτουσα, ως σωστή και άρτια με λίγα λόγια, είτε ως δική του.

Με αυτό τον τρόπο, καλύπτεται ο σκοπός που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη, πρόταση, ιδέα, προώθηση.

Διότι ο καθοδηγητής λειτουργεί με πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σκοπό τον οποίο δεν εγκαταλείπει ποτέ του.

Ούτε υποχωρεί στις όποιες νέες ανάγκες, προκύψουν, ούτε υπολογίζει το κόστος της αξιοπρέπειας των ανθρώπων που θα πιστέψουν στο οργανωμένο ψέμα του. Ανυποχώρητος θέλει να ολοκληρώσει το στόχο του.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου, όταν ήμουν μέλος σε αριστερή νεολαία σταλινικής απόχρωσης, την τότε καθοδηγήτρια, που μας ανέφερε έντεχνα μετά το μάθημα και το ντα - ντα που μας έκανε που δεν πιάσαμε το πλάνο, πως μετά θα πήγαινε στο γάμο της αδελφής της, έτσι ώστε στα μάτια μας να φανεί ότι η οργάνωση είναι ανώτερη και ιδιαίτερης σημασίας από οτιδήποτε άλλο, ακόμα κι από ένα σοβαρό οικογενειακό γεγονός...

Κανονικές συγκεντρώσεις μανιπουλαρίσματος και ξεδιάντροπης προπαγάνδας, μπορείτε να δείτε παρακολουθώντας, τις ανοικτές επιδείξεις, όλων των εταιρειών προώθησης προϊόντων από το σπίτι, που στηρίζονται στο γνωστό σχήμα, πυραμίδας ή αλλιώς αεροπλανάκι.

Το σχήμα όπου αγοράζεις από κάποιον από "πάνω" σου και έχεις τρελά κέρδη από όσους πωλητές εγγράψεις να παίρνουν προϊόντα που πιστώνονται σε εσένα από πωλητές που είναι από "κάτω" σου.

Το τι λέγεται και το τι παράσταση δίνεται, είναι απερίγραπτο, τι πρώην σουβλατζήδες και καθαρίστριες που τώρα έχουν τρία εξοχικά και 3 SLK της γνωστής μάρκας, που να σας τα λέω.

Σε βάζουν ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο όχι μόνο να ακούς, αλλά έχοντας κάνει επιστήμη την προπαγάνδα και χρησιμοποιώντας κλάδους της ιατρικής, για να πετύχουν την πλύση εγκεφάλου, σε βάζουν υπό τύπο, μαζικού χορού, να ΦΩΝΑΞΕΙΣ, πόσο επιτυχημένα είναι τα προϊόντα, να χορέψεις, να χειροκροτήσεις ΜΕ ΡΥΘΜΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, σε παρατεταμένα παλαμάκια, και άλλα πολλά.

Την ίδια τακτική ακολουθούν και οργανώσεις θρησκευτικού περιεχομένου, που έχουν βαλθεί να εγκαθιδρύσουν σέχτες και παρακλάδια θρησκειών.

Εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο επικίνδυνα, διότι διαθέτουν νομικά τμήματα, σε βάζουν να υπογράψεις ότι αν σου συμβεί κάτι είναι αποκλειστική ευθύνη σου δεν ευθύνεται η οργάνωση και πάει λέγοντας.

Εκπόρευση όλων αυτών η μεγάλη και πέραν του ατλαντικού υπερδύναμη που βομβαρδίζει την ελληνική κοινωνία με μια τρομερή βάρβαρη φασιστική νοοτροπία, διότι ο πωλητής που θέλουν ή ο "πιστός" τους, δεν είναι ελεύθερος άνθρωπος αλλά ανδρείκελο, ρομποτοειδές, "άλλιεν" που όχι μόνο δεν έχει κριτική σκέψη, αλλά χαλαρά, που την νοοτροπία που του έχουν εμφυτεύσει, με κατάλληλους χειρισμούς σκοτώνει τη μάνα του, χαλαρά!

Τα παραπάνω παραδείγματα, είναι πολύ χρήσιμα διότι είναι αρκετά χονδροειδή για όποιον βέβαια έχει κάποιο υπόβαθρο ώστε να μην νομίζει ότι όλα όσα λέμε, είναι μυθεύματα και γενικά μας είμαστε της συνωμοσιολογίας.

(έχω παρακολουθήσει ΠΟΛΛΕΣ τέτοιες συγκεντρώσεις)

Εξίσου και μάλλον πιο επικίνδυνα είναι τα υπάρχοντα στην ελληνική κοινωνία, δηλητήρια, ενάντια στην ελευθερία του ατόμου και του πολίτη.

Σε ότι αφορά τον συνδικαλισμό των αναπήρων και σε αναλογία φυσικότατα ισχύει και με άλλους συνδικαλιστικούς χώρους της πατρίδας μας, οι καθοδηγητές ή ινστρούχτορες, ανέλαβαν, την οργάνωση του αναπηρικού κινήματος, ως τμήμα της πολιτικής κυριαρχίας ενός εκ των δύο κυβερνόντων κομμάτων, με απώτερο στόχο, φυσικά, να δομήσουν μια αντίστοιχη με τα προαναφερόμενα (των εταιρειών προϊόντων) γραφειοκρατική δομή, ώστε να μην υπάρξει κάτι αυτοδύναμο, αυτοδιοικούμενο και πάση θυσία να μην υπάρξει αναπηρική οργάνωση ή οργανώσεις που να μην είναι ενταγμένες κομματικά. Για αυτό το συγκεκριμένο έδωσαν τα ρέστα τους.

Η δράση τους, ήταν συντονιστική, προπαγανδιστική, και καθαρά ιδιοτελής, και στο αν είμαστε σωστοί στους χαρακτηρισμούς, να αναζητήσει ο καθένας την μετέπειτα πορεία τους, παρόμοια των συνδικαλιστών των τραπεζικών που έγιναν υπουργοί και πάει λέγοντας…

Το περιεχόμενο της προπαγάνδας τους, ώστε να μην αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των φυσικών υποκειμένων της αναπηρίας, των ίδιων των αναπήρων δηλαδή, ήταν η ταύτιση κάθε διεκδίκησης σε οικονομικές διεκδικήσεις, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ώστε να η κοινωνία να συνεχίζει να εκλαμβάνει τον ανάπηρο στο ελεεινό πλαίσιο της επαιτείας σε πολύ πιο εκσυγχρονισμένη μορφή.

Η κύρια δε δράση τους, ήταν διπλή, εφ' ενός η μονοπώληση των θέσεων των οργανώσεων από οσφυοκάμπτες σε σημείο σκανδαλώδες και αφ' ετέρου το συνεχές και ανελέητο σαμποτάζ των λαϊκών αιτημάτων των ελλήνων αναπήρων, με τον απλό τρόπο του ξεπουλήματος στις όποιες τους, συνδιαλλαγές με την πολιτειακή ηγεσία και ειδικά των Υπουργείων Οικονομικών και Υγείας.

Παράδειγμα: Ο Πρώην Υφυπουργός Πρόνοιας κ. Κωνσταντόπουλος που πριν πράξει οτιδήποτε ρωτούσε και έπαιρνε την έγκριση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, μην τυχόν και κάνει κάτι εκτός λίστας και εγκεκριμένων προσώπων.

Κάτι περί κακίας που μπορούν να μας προσάψουν και κάτι δημοσιεύματα και στοιχεία από αγώνες μπροστά σε Υπουργεία, απαντώνται πολύ εύκολα, με το ότι το σύστημα ήταν έτοιμο και διαθέσιμο να τα δώσει όσα έδωσε, όπως επίσης και το ότι δεν έχει δοθεί το παραμικρό από όσα δεν θέλησε να δώσει.

Το παραμικρό δεν υπάρχει στις παροχές των αναπήρων πιο προνομιακό από τις "κρυφές" επιδοτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων όπως το επίδομα καυσόξυλων, τα εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμών, πλασματικών υπερωριών, που δεν γίνονταν ποτέ και άπειρα άλλα που δεν φτάνει ένα σημείωμα για να τα απαριθμήσει...

Άμεσα προκύπτει το ερώτημα για τον σκοπό του ινστρούχτορα που αναφέραμε πιο πάνω. Μα όλα αυτά είναι τρομερά βολικά για μια κοινωνία που δεν θέλει τη διεύρυνση της δημοκρατίας, ούτε την αυτοδιοίκηση, σε ένα χώρο τόσο ιδιαίτερο όπως της αναπηρίας και πάνω μα πάνω από όλα, δημιουργώντας ένα αναπηρικό κίνημα που απλά στην καλλίτερη του φλυαρεί, το καπιταλιστικό σύστημα της ελληνικής διακυβέρνησης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ τρελούς πόρους (ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ) τα οποία δεν αποδίδει στο χώρο της πρόνοιας αλλά κατευθύνει σε χώρους όπου εργολάβοι λαμόγια έχουν περισσότερα και αμεσότερα κέρδη.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, όλο αυτό είναι ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ που δεν θέλεις να δεις να ξελασπώνουν διότι δεν τους θεωρείς και άξιους για κάτι τέτοιο.

Δεν θα τα πούμε όλα σε ένα σημείωμα θα επακολουθήσουν και άλλα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΧΧΧΧΧΧ είναι ΥΠΑΡΚΤΟ, ΥΠΑΡΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ - ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΝΑ ΑΔΕΛΦΗ - ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ  ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!!!

Θεωρώ χρέος μου ως ανθρώπου να αφιερώσω αυτά τα λόγια στον Θανάση, διότι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για λογαριασμό και του Λοβέρδου της Ξενογιαννακοπούλου και όλων σας και φυσικά δεν είναι το χρηματικό ποσό διότι ο Θανάσης θέλει πολλά λεφτά για να ζήσει αξιοπρεπώς που είναι πολλαπλάσια του επιδόματος του, είναι η πράξη που πληγώνει αφάνταστα!!!!!!!!

Αφιερωμένο και σε εσένα ΓΟΥΡΟΥΝΙ ινστρούχτορα, προδότη της γενιάς και της κατάστασής σου.

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου