Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Σε στρατιωτικά νοσοκομεία θα μπορούν να νοσηλεύονται και ασφαλισμένοι άλλων Ταμείων, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την επίσκεψη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της προσφοράς των στρατιωτικών νοσοκομείων, σε καιρό ειρήνης, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ελληνικού λαού, ήδη νοσηλεύονται ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ, υπό προϋποθέσεις, και το μέτρο θα επεκταθεί και σε άλλα Ταμεία.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα ενισχυθούν με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή τα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας και καταβάλλονται προσπάθειες για την εξυγίανση των οικονομικών τους.

Ο υπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του, ενώ επισκέφθηκε ασθενείς και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στα προβλήματα της οικονομίας και σημείωσε πως για να αντιμετωπιστεί το ταμειακό πρόβλημα της χώρας πρέπει να αντιμετωπιστεί το οξύ δημοσιονομικό πρόβλημα. Διότι, όπως παρατήρησε, «αν αντιμετωπιστεί το οξύ δημοσιονομικό πρόβλημα θα μας επιτρέψει μετά να εφαρμόσουμε και όλη μας την πολιτική, για την υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Loading...