Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010
ΓΕΝΕΥΗ.-- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ενέδωσε μετά από μήνες κωλυσιεργίας και έντονης αντίστασης σε πιέσεις επιστημόνων, ιατρικών περιοδικών επιθεωρήσεων και άλλων ΜΜΕ και αποκάλυψε τα ονόματα αξιωματούχων που βρίσκονταν στη 15μελή επιτροπή ειδικών και συμβούλευαν τον οργανισμό για την πανδημία γρίπης, ενώ ταυτόχρονα πληρώνονταν ή χρηματοδοτούνταν οι έρευνές τους από τεράστιες φαρμακοβιομηχανίες και εταιρείες παραγωγής εμβολίων...
Οι πέντε «πέτρες του σκανδάλου» είναι:
Ο Αμερικανός καθηγητής επιδημιολογίας Αρνολντ Μόντο που είχε πάρει χρήματα για διάφορες υπηρεσίες από τέσσερις γιγάντιες φαρμακοβιομηχανίες («GSK», «Novartis», «Roche», «Baxter», «Sanofi Pasteur»), ενώ συγκεκριμένα είχε χρηματοδοτηθεί από τη «Σανόφι Παστέρ» για να μελετήσει τα εμβόλια ...γρίπης.
Η επίσης Αμερικανίδα Νάνσι Κοξ, διευθύντρια του τμήματος γρίπης των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών (CDCP), η οποία χρηματοδοτούνταν από την Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοβιομηχάνων (IFPMA).
Ο Τζον Γουντ, που εργάζεται στο Βρετανικό Εθνικό Ιδρυμα Βιολογίας και Ελέγχου Λοιμωδών, ενώ παράλληλα ήταν στο μισθολόγιο των «Σανόφι Παστέρ», «Νοβάρτις» και άλλων μικρότερων φαρμακοβιομηχανιών και εταιρειών παραγωγής εμβολίων.
Η Μαρία Ζέιμπον, καθηγήτρια στο Κέντρο Προστασίας της Υγείας της Βρετανίας, που έχει πληρωθεί στο παρελθόν για διάφορες υπηρεσίες από τις εταιρείες «Σανόφι», «Νοβάρτις», «CSL», «Μπάξτερ» και «Γκλαξοσμιθκλάιν».
Ο Νιλ Φέργκιουσον, πανεπιστημιακός καθηγητής, που διατελεί σύμβουλος των φαρμακοβιομηχανιών «Roche» και «GSKBiologicals».
Η διαπλοκή ανάμεσα στον ΠΟΥ, την επιστημονική - ερευνητική κοινότητα και τις φαρμακοβιομηχανίες δε σταματά εδώ. Απλώς οι πιέσεις στη σκανδαλώδη κήρυξη διεθνούς πανδημίας γρίπης από τον ΠΟΥ τον Ιούνη του 2009 ήταν τέτοιες που ανάγκασαν το διεθνή οργανισμό να κάνει έστω και αυτή την «αποκάλυψη», ενώ την ίδια ώρα «στρουθοκαμηλίζοντας» επιμένει πως τάχα δεν υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα... Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί να κρύψει είναι τα τεράστια κέρδη δισ. δολαρίων που απέσπασαν οι φαρμακοβιομήχανοι γύρω από το παραφούσκωμα της «φονικότητας» του ιού Η1Ν1, αναγκάζοντας τους λαούς δεκάδων χωρών (αναπτυσσόμενων και πλούσιων) να ξοδέψουν χρήματα από το υστέρημα των κρατικών προϋπολογισμών, διακυβεύοντας την ίδια ώρα τη ζωή τους από επισφαλή, πειραματικά, αντιγριπικά εμβόλια...
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 13/8/2010
Αναδημοσίευση από: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7223

1 σχόλια:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(ΛΑΖΑΡΟΣ) είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ OI ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,EΠAΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΩΝΟΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ(ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ).ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ TOY KOΣMOY.ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ KAI ΣOΦIA.ΑΝΩΤΕΡΗ AKOMA KAI ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΦΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΩΝ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΤΗΡΗΣΕ(ΚΡΑΤΗΣΕ) ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ABPAAM, IΣAAK,IAKΩB, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΥΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΕΤΗ(ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ),ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΘΝΟΣ(ΚΡΑΤΟΣ) ΕΝ ΕΤΗ 1948.

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου