Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011
Ανθρωποκυνηγητό στο Λος Αντζελες για 8 άντρες…
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λος Αντζελες για τον εντοπισμό 8 αντρών που βίασαν 10 ανάπηρες γυναίκες. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ, ενώ την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Η φρικιαστική κακοποίηση έγινε γνωστή όταν ένα βίντεο με υλικό 100 ωρών έφτασε ανώνυμα στην αστυνομία της Πόλης των Αγγέλων. Όταν οι αξιωματικοί είδαν το υλικό ένιωσαν αποτροπιασμό. Οκτώ άντρες κακοποιούσαν και βίαζαν δέκα γυναίκες, εκ των οποίων η μία ήταν παραπληγική και οι υπόλοιπες ήταν επίσης ανάπηρες και ανήμπορες να αντιδράσουν στην πρωτοφανή αγριότητα με την οποία τις αντιμετώπιζαν οι δράστες! Τα μέρη όπου τελέστηκαν τα εγκλήματα δεν είναι γνωστά, ωστόσο εικάζεται ότι τουλάχιστον ένα είναι κέντρο φροντίδας.

Η αστυνομία έβαλε ειδικούς να σχεδιάσουν τα σκίτσα των βιαστών, τα οποία στη συνέχεια δόθηκαν στη δημοσιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο από τους οχτώ δράστες να αναγνωριστούν.

Ο ένας από τους δύο ονομάζεται Bert Hicks και δούλευε σε κέντρο φροντίδας, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου