Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ανάπηροι:"Γίναμε βορρά σε ρωμαϊκή αρένα. Ας παρέμβει Εισαγγελέας"Μίζες, εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, γιατροί που σφυρίζουν αδιάφορα, είναι ότι άφησε πίσω της η απογραφή των αναπήρων. Και ενώ καθημερινά έρχονται στο φως στοιχεία που προκαλούν το κοινό αίσθημα, οι γονείς παιδιών με αναπηρία καταγγέλλουν έναν νέο ιδιότυπο διασυρμό και θεωρούν ένοχο για αυτόν τον Ανδρέα Λοβέρδο. «Αισθανόμαστε ότι γυρίζουμε σε άλλες εποχές, σε Ρωμαϊκές Αρένες, όπου Χριστιανοί γίνονταν βορρά λεόντων προς τέρψιν του πλήθους..» , τονίζουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία και προσθέτουν πως ο Υπουργός Υγείας  με την στάση του έδωσε το πράσινο φως στα κανάλια για έναν ανηλεή χωρίς στοιχεία διασυρμό της Αναπηρικής Οικογένειας.

«Αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει ακόμη παρέμβει κανένας Εισαγγελέας για όσα ακούγονται ως διαφθορά Πολιτικών, Νομαρχών, Δημάρχων, Ιατρών, Υπηρεσιακών Παραγόντων, σε στημένες Εταιρείες Παραγωγής Αναπήρων»!

Αναφέρουν,  πως το ελάχιστο που περιμένουν από την  επίσημη Πολιτεία είναι να τους προστατεύσει και αναμένουν να  δοθεί βήμα για να ακουσθούν δημόσια οι θέσεις που έχουν  κατά καιρούς εκφράσει.

 

Πηγή:http://www.ygeianews.gr/section/ugeia/content/anapiroiginame-borra-se-romaiki-arena-parembei-eisaggeleas

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου