Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δραπετσώνα 24-4-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, ευχαριστούμε όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων καθώς και αυτούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου μας, στη Δραπετσώνα στις 21/4/2012.

Ο Σύλλογος μας από το 2005 που ιδρύθηκε είναι κοντά στον κινητικά ανάπηρο Πειραιώτη και όχι μόνο, με αγώνες για τα προβλήματα και την βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε αποκλεισμένου συμπολίτη μας διεκδικώντας και συμμετέχοντας στις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες οργανώσεις.

Τα τελευταία χρόνια οι αυξημένες δραστηριότητες του Συλλόγου μας έκαναν επιτακτική την ανάγκη στέγασης μας σ’ έναν καταλληλότερο χώρο από το μικρό γραφείο της Οδού Γέμελου στην Νίκαια. Για το λόγο αυτό απευθυνθήκαμε σε αρκετούς Δήμους της περιφέρειας ακούγοντας μόνο λόγια και πολιτικές υποσχέσεις.

Μετά τις τελευταίες εκλογές τις τοπικής αυτοδιοίκησης και την συνένωση των Δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας ο νέος Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής στην πρώτη του κιόλας επαφή μαζί μας, χωρίς δεύτερη σκέψη, κατανοώντας το πρόβλημα μας και δείχνοντας την ευαισθησία του, έδωσε λύση στη στέγαση μας και με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μας παραχώρησε το χώρο των νέων γραφείων μας.

Είμαστε ευτυχείς που η εργατούπολη Κερατσινίου-Δραπετσώνας στεγάζει το Σύλλογο μας. Ο χώρος που μας παραχωρήθηκε αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο εργαλείο δουλειάς λόγω της προσβασιμότητας του χώρου πάρκινγκ και κήπου που διαθέτει, στους οποίους ήδη αναπτύσσουμε αρκετές νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Ο Σύλλογος μας είναι σε συνεχή συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και όλους τους Δήμους της περιφέρειας του, στην προσπάθεια της κοινωνικής προσφοράς στα άτομα με αναπηρία αλλά και σε άλλα κοινωνικά θέματα.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστέκονται και ενστερνίζονται το όραμα μας για μία καλύτερη Ελλάδα και κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

     

Δημητριάδης Βασίλειος

 

Γιαννούτσος Ιωάννης

_MG_4784

_MG_4833_MG_4842_MG_4720

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου