Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όλα είναι μαϊμού, από τσάντες, μέχρι υπηρεσίες, αναπήρους, αστυνομικούς, γιατρούς, δικηγόρους, παράγοντες, ταξιτζήδες και τρέχα γύρευε. Για τους πολιτικούς φυσικά ποτέ δεν γινόταν λόγος γιατί αυτοί ήταν de facto monkey business.

Έτσι, ο κόσμος είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στη περιβόητη διανόηση, η οποία κι αυτή είχε τα δικά της προβλήματα…

Βλέπετε στην Ελλάδα η διανόηση είναι κάπως σαν τα βαριά ανθυγιεινά, όπου ξεκινούν από τον μπετατζή και φτάνουν σ’ αυτή που κάνει μανικιούρ και νυχοτεχνίες γιατί την πειράζει το ασετόν…

Κάπου εκεί μέσα τρύπωσε κάθε λογής βλάκας συγγραφέας, σκηνοθέτης, μουσικός, τραγουδιστής, ηθοποιός, καθηγητής, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και η λίστα δεν έχει τελειωμό, για να κλέψει λίγο δόξα και μυαλό από τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα, ρήσεις των οποίων αποστήθιζε μανιωδώς για να δείξει «σοφός» ή «σοφή».

Αν είχε τελειώσει και κανένα πανεπιστήμιο πάλι καλά, πούλαγε μούρη επιστημονική κι ας ήταν για ιχθυοκαλλιέργεια ή γεωπονική οι γνώσεις του/της.

Αν δεν είχε τελειώσει, αρκεί που είχε μπει.

Αν δεν είχε μπει, ήταν πολύ έξυπνος/η γι’ αυτά και τα έγραφε στα παπάρια του, όπως διατείνονταν.

Α, ναι, και η χυδαία γλώσσα και αθυροστομία όπως και η άκρα ευγένεια είναι ένα στοιχείο της κουλτούρας στην Ελλάδα. Κάτι σαν το, «γαμώ το κέρατό σας κυρία μου…», κλπ.

Τέλος πάντων, έκανα αυτό τον μικρό πρόλογο για να επισημάνω ορισμένα σχιζοφρενικά στοιχεία της μαϊμού ελληνικής διανόησης. Το σημαντικό είναι ότι η ελληνική διανόηση έχει δώσει κανονικά κώλο στην πολιτική και τα κόμματα, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετεί και λατρεύει σε μυστικούς βωμούς, πουλώντας τον κώλο της σε τιμή ευκαιρίας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι να βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια ντενεκέδες και ντενεκεδούλες στα έδρανα της βουλής να κλάνουν, όπως έλεγαν προ βουλής, δήθεν αναρχικά στοιχεία να καλλωπίζονται φυτικά και να ριζώνουν στα ίδια έδρανα και ελαφροπορνοστάρ μαζί με καθηγητές πανεπιστημίου να συνωστίζονται χαριεντιζόμενοι στο καφενείο των πρώην βασιλικών ανακτόρων, δηλαδή της βουλής πάλι, που πληρώνουμε ωσάν σταβλάρχες για να σταβλίζουμε τους αδέσποτους/ες και δεσποζόμενους /ες μαϊμουδοειδείς πολιτικούς.

Σ’ αυτές τις εκλογές όμως που έρχονται γίνεται το αδιανόητο.

Δήθεν αριστεροί και αναρχικοί κατεβαίνουν με δεξιά κόμματα και δήθεν δεξιοί με αριστερά και ότι κάτσει

Όπου φυσάει ο άνεμος.

Μου θυμίζει την εποχή γύρω στο 1993 που, οι της ελληνικής κυβέρνησης, πήγαν στην Αλβανία να καλέσουν τα αδέλφια μας για φτηνό εργατικό δυναμικό και τότε οι αλβανοί άνοιξαν τις φυλακές κι έστειλαν μαζί με τους νοικοκύρηδες και ότι σαβούρα είχαν.

Κάτι σαν τον Μπαϊρακτάρη και τους κουτσαβάκηδες που έφυγαν στην Αμερική για να σωθούν. Κι αυτοί μαϊμού ήταν, προσπαθούσαν να μιμηθούν τον Μήτσο Κουτσαβάκη, παρενθέτοντας μια λεπτομέρεια στο γεγονός.

Τώρα, ξαφνικά, όλα τα κουτσάβια της διανόησης που τόσο καιρό κοίταγαν να πουλήσουν μόνο βιβλία, τραγουδάκια και τέχνη του κώλου, κατεβαίνουν υποψήφια. Άνοιξαν οι πνευματικές φυλακές και όλοι ψάχνουν την τύχη τους στη βουλή για να βολευτούν για πάντα και να μας σώσουν, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.

Ανεργία βλέπετε στον «κλάδο».

Είμαστε άτυχοι όμως!

Οι τσόντες και τα μπουρδέλα πάνε ακόμα καλά και θα βολευτούμε με μαϊμού πουτάνες πάλι!

Καλή σταδιοδρομία!

Καλό μας κουράγιο…

 

Υ.Γ. Όποιος/α νομίζει ότι θίγεται, ας το δηλώσει υπευθύνως και δημοσίως, έτσι για να ξέρουμε και ονόματα, που ούτως ή άλλως είναι γνωστά…

 

Πηγή: http://blog.dimitriadis.biz

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου