Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Σε αυτές τις εκλογές είναι σαν να κάνουμε αποδελτίωση. Γεμίσαμε αποκόμματα μικρά και μεγάλα. Ούτε καν θυμάμαι πόσα είναι αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει ότι άρχισε πάλι μια προπαγάνδα στα πλαίσια της προβοκάτσιας και μια προβοκάτσια στα πλαίσια της προπαγάνδας των αθλίων ηγετών των κομμάτων της βουλής, όσον αφορά τους εξωκοινοβουλευτικούς σχηματισμούς.

Ξαφνικά μέσα στη στρατηγική του αποπροσανατολισμού του ταλαιπωρημένου κόσμου και εν όψει της «συσπείρωσης» και της διόγκωσης του μίσους στην ελληνική κοινωνία, γιατί μόνο με το μίσος μπορούν να επανεκλεγούν τα ρεμάλια, αρχίζουν οι ιδεολογικές κτηνωδίες. Δημιουργία εχθρών που τόσα χρόνια ήταν αμελητέοι, εμφανίζονται.

Κάποτε, πριν πολλά-πολλά χρόνια, ήταν το ΚΚΕ, μετά η ΝΔ, κατόπιν το ΛΑΟΣ, ύστερα ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα που όλοι μαζί βρίσκονται στο ίδιο μαντρί εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, μέχρι να γίνει κι αυτή ένα «εξευγενισμένο» ΛΑΟΣ, να συναγελαστεί δηλαδή με τα υπόλοιπα πρόβατα της Μέρκελ και του κάθε τραπεζίτη, αν γίνει αυτό.

Το θέμα όμως είναι ότι, τώρα προσπαθείται η δημιουργία ενός κλίματος μίσους, μέσα από το υποτιθέμενο μίσος της για τους μετανάστες, τους οποίους όμως μισούν και οι άλλοι, δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί, αφού τους έκαναν τη δουλειά που ήθελαν. Κανείς πλέον δεν διαφωνεί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης αρκεί να είναι ανθρώπινα, όπως λένε τα κανάλια.

Προσωπικά δεν με απασχολούν οι μετανάστες γιατί δεν είναι σκλάβοι. Ήρθαν με τη δική τους βούληση και μπορούν να φύγουν με την ίδια, όπως έκαναν εκατομμύρια συμπατριώτες μας στο παρελθόν. Και δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλεία, που αν γνωρίζει κάποιος τι είναι, θα έπρεπε να ντρέπεται και μόνο που το αναφέρει.

Έτσι, αντάμα-αντάμα όλα τα αποκόμματα, μικρά και μεγάλα, διεκδικούν έναν κώλο στη βουλή και διαγκωνίζονται για 300 θέσεις. Το πρόβλημα είναι όμως ό,τι αντιστοιχεί μόνο μια καρέκλα σε κάθε κώλο, άντε και μερικά σκαμπουδάκια γύρω γύρω.

Και τα κτήνη που έφεραν τη χώρα σε κατάσταση αιχμαλωσίας, είτε με τις αποφάσεις τους, είτε με την ανοχή τους ζητούν να συνεχίσουν να τα πληρώνουμε για να μην τους πάρει την καρέκλα άλλος και αναγκαστούν να βρουν δουλειά.

Γιατί ξέρετε ε… κανείς δεν προσλαμβάνει κοπρίτες, άσχετους και ηλίθιους, μόνο κάτι πανεπιστήμια για καθηγητές, λόγω μέσου… δημόσιοι υπάλληλοι και πάλι δηλαδή!

Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς και λίγο με ενδιαφέρει πια, γιατί έχω χεσμένους τους πάντες που δεν θέλουν να βάλουν τα 400 γραμμάρια εγκεφάλου που έχουν να δουλέψουν.

Εγώ θα πάω να ψηφίσω και θα ψηφίσω ένα κόμμα εκτός κοινοβουλίου, όχι που ανταποκρίνεται στην ιδεολογία μου γιατί δεν έχω πλέον, αλλά που θα μπει στη βουλή και θα τους τα κάνει μπουρδέλο, όπως έκαναν και αυτοί τη ζωή μου!

 

Βασίλης Δημητριάδης

http://blog.dimitriadis.biz

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου