Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Δήλωναν ανάπηροι με αναπηρία άνω του 67% αρκετές χιλιάδες Έλληνες, σύμφωνα με την διασταύρωση στοιχείων του κέντρου πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να γλιτώνουν φόρο ή να έχουν και επιστροφή.

Χιλιάδες φορολογούμενοι χρησιμοποιούν απίστευτα τεχνάσματα, ώστε να αποφεύγουν να πληρώνουν φόρους ή ακόμα και να έχουν επιστροφή φόρου όταν στέλνουν τις δηλώσεις μέσω του internet, όπου δεν ζητούνται παραστατικά.

Το ΚΕΠΥΟ μετά από διασταύρωση στοιχείων βρήκε φορολογούμενους που δήλωναν ανάπηροι με αναπηρία άνω του 67%, ώστε να έχουν έκπτωση φόρου, όπως δικαιούνται οι ανάπηροι ύψους 2. 400 ευρώ.

Με τα εισοδήματα που δήλωναν και την "αναπηρία" κατάφερναν να έχουν επιστροφή φόρου έως 1.400 ευρώ κάτω από το όριο του 1.500 ευρώ, με βάση το οποίο διενεργείται έλεγχος από την εφορία.

Παλαιότερα, φορολογούμενοι εμφάνιζαν περισσότερα παιδιά από ότι είχαν για να έχουν παραπάνω αφορολόγητο.

Άλλη απάτη που στοίχισε στο δημόσιο 4 – 5 εκατομμύρια ευρώ, είχαν…εφεύρει 3.000 αλλοδαποί. Αυτοί δήλωναν μέσω του internet ποσά περίπου στα 15.000 ευρώ, ώστε να έχουν κι αυτοί επιστροφή φόρου λόγω της παρακράτησης 1.200 έως 1.300 ευρώ. Οι επιστροφές φόρου για πληρωμή έφευγαν κανονικά από το ΚΕΠΥΟ αλλά όταν έγινε η διασταύρωση και αναζητήθηκαν οι αλλοδαποί, ούτε οι ίδιοι βρέθηκαν ούτε οι εταιρείες που είχαν δηλώσει.


http://www.megatv.com/


ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Και πολλοί από αυτούς μόλις έβλεπαν ανάπηρο μπορεί να τον κοιταζαν με απέχθεια!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου