Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010
 Τον ρόλο που παίζει η ΠΑΣΕΓΕΣ για τους αγρότες, παίζει και η ΕΣΑΜΕΑ (Εθνική Συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία) για το χώρο μας. Ποτέ θα ξυπνήσει επιτέλους το Υπουργείο υγείας; Όταν νόμιμοι και με έργο σύλλογοι αναπήρων προσπαθούν να επιβιώσουν με ελάχιστα ευρώ το χρόνο, η ΕΣΑΜΕΑ παίρνει εκατομμύρια Ευρώ και δεν παράγει κανένα ουσιαστικό και απτό έργο, όπως και κάποιοι ευνοούμενοι σύλλογοι και ομοσπονδίες. Μόνο ταξίδια στις Βρυξέλλες, συνέδρια και φιέστες. Αυτά πρέπει να τελειώσουν!

Το αναπηρικό κίνημα έχει νοθευθεί όσο δεν παει άλλο και οι υπερήλικες και αιώνιες «ηγεσίες» του δεν εκπροσωπούν πλέον κανέναν. Ελπίζουμε η κυβέρνηση να ανοίξει τα μάτια της πριν τη μεγάλη έκρηξη γιατί τότε θα είναι αργά. Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με κόμματα και χρώματα.

Έχουν να κάνουν με Δημόσιο χρήμα το οποίο δεν φτάνει να δικαιολογείται στα τιμολόγια αλλά και στην πράξη. Και όχι μόνο αυτό αλλά αντί να δίνεται τόσο εύκολα σε όλους αυτούς θα μπορούσαν να το διαθέσουν σε παροχή υπηρεσιών προς όλους. 

Στο κάτω κάτω ποιους πραγματικά εκπροσωπούν και από ποιους πραγματικά εκλέγονται; 

Πάντως όχι από τη βάση και αυτούς που υποφέρουν!!!

Η Μπαντζελή ξύπνησε. Σειρά της Ξενογιαννακοπούλου...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο υγείας πρέπει να θέσει κανόνες για το συνδικαλισμό των αναπήρων. Δεν μπορεί να θεωρούνται ανάπηροι οι καρδιακοι και άλλοι επειδή κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν τεράστιο εκλογικό σώμα. Δεν μπορεί να ψηφίζουν και οι δυο γονείς για ένα παιδί. Δεν μπορεί τα ίδια άτομα να είναι εγγεγραμμένα σε 2 και 3 συλλόγους και να αλλοιώνουν αποτελέσματα. Δεν μπορεί να είναι γραμμένοι μαϊμούδες αναπήρους και αντί να τους καταγγέλουν να τους αποκαλούν και συναδέλφους.
Δεν μπορεί η ΕΣΑΜΕΑ να έχει τον ίδιο πρόεδρο και σχεδόν το ίδιο ΔΣ εδώ και 18 χρόνια!!! Βασιλεία έχουμε ή περιμένει να μεταπηδησει κάπου αλλού και να αφήσει κάποιον στο πόδι του;;;
Υπουργέ λαβε μέτρα. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και σε διαβεβαιούμε ότι αυτοί δεν εκπροσωπούν κανέναν!!!

Unknown είπε...

18 χρόνια δεν είναι ούτε καν... 50
Υπομονή!!!

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου