Τρίτη 5 Μαΐου 2009
Η Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου απέκτησε νέο προεδρείο το οποίο όμως αδυνατεί να διαχειριστεί, αν μη τι άλλο, τα θέματα των κινητικά αναπήρων. Αποτέλεσμα, η ΕΟΚΑ να έχει πάρει την κάτω βόλτα και ο άπειρος νέος αλλά όχι σε ηλικία πρόεδρος της κ. Σκόνης Νικόλαος που έχει περάσει τα -ήντα και τώρα "μαθαίνει", να ασχολείται μόνο με την παραλία του ΠΙΚΠΑ Βούλας όπου κάνει τα μπάνια του το καλοκαίρι και όχι με το θέμα του πρώην υποδιοικητή του και παιδόφιλου ή με τα παιδάκια που υποφέρουν έγκλειστα, όπως και με την απαράδεκτη και πρωτοφανή επίθεση κατά συναδέλφων του στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας που δεν ανήκουν στον συνδυασμό του.
Για το δε νοσοκομείο αποκατάστασης που είχε φτάσει στο στάδιο της μελέτης από την προηγούμενη διοίκηση ούτε κουβέντα, όπως και για πολλά άλλα.
Ο κατήφορος δεν έχει τέλος και ακόμα δεν έχει αρχίσει τη θητεία του.
Αυτές οι τακτικές ανθρώπων που κρατούν το αναπηρικό κίνημα στάσιμο είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνες!
Τέλος περιμένουμε να μας πει, πριν το πούμε εμείς, ποιοι ανάπηροι "συνδικαλιστές" και καθόλου φτωχοί, έχουν προσλάβει τα αρτιμελή παιδιά τους στους συλλόγους τους ενώ η ανεργία στο χώρο των αναπήρων φτάνει ή και ξεπερνά το 90%

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου