Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010
Ανάστατο είναι το Νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς μια 24χρονη ασθενής, οδηγήθηκε στο χειρουργείο για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, χωρίς να αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα. Η 24χρονη από τη Μυτιλήνη εισήχθη στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα με πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Εκεί η λάθος διάγνωση, μετά τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε, έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν ότι πρέπει να χειρουργηθεί, προκειμένου να της αφαιρεθεί η σκωληκοειδίτιδα. Όπως έγινε γνωστό μόνο ένας εκ των χειρουργών διαφώνησε με αυτό, αλλά δεν εισακούστηκε από τους συναδέλφους του.
Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τελικά η σκωληκοειδίτιδα δεν είχε κανένα πρόβλημα, παρ’ όλα αυτά της την αφαίρεσαν! Μετά το τέλος της επέμβασης ενημέρωσαν τους γονείς, ότι αφαίρεσαν την σκωληκοειδίτιδα, αλλά το πρόβλημα παρέμενε και οι πόνοι της ασθενούς, δεν προέρχονταν από εκεί.
Έτσι η 24χρονη υποβλήθηκε σε μια σειρά νέων εξετάσεων. Οι δύο αξονικές τομογραφίες, έδειξαν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μία της σάλπιγγα, καθώς εκεί είχε συγκεντρωθεί υγρό. Αυτή τη φορά οι γιατροί δεν προχώρησαν σε μια ακόμα ανοιχτή επέμβαση, αλλά προσέγγισαν το προβληματικό σημείο, που υποδείκνυαν οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, λαπαροσκοπικά.
Η οικογένεια μέχρι χθες δεν είχε καταλήξει στο εάν θα προσφύγει τελικά στη Δικαιοσύνη σε βάρος του «Βοστάνειου» Νοσοκομείου διεκδικώντας αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστη η κοπέλα.
Sigmalive/Zougla

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου