Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τα εγκαίνια του πρώτου ταξί για μεταφορά ΑμεΑ πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας. Το νέο ταξί για ΑμεΑ εγκαινίασε ο τ. υφυπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων Σπύρος Βούγιας με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διον. Ψωμιάδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ραδιοταξί Θεσσαλονίκης Αλφα- Λευκός Πύργος Συν. Π.Ε Αθ. Μαυρίδης.

Ο Διον. Ψωμιάδης συνεχάρη το συνεταιρισμό και μεταξύ άλλων τόνισε πως «ως περιφέρεια θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους οδηγούς ταξί αλλά και στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες για οτιδήποτε χρειαστεί».

Από την πλευρά του ο κ. Βούγιας ευχήθηκε αυτή η επιχειρηματική κίνηση να είναι βιώσιμη και επιτυχής ώστε να επιτρέψει στο άμεσο μέλλον να πολλαπλασιαστούν τα ταξί για μεταφορά ΑμεΑ ώστε να εξυπηρετούνται με τον ασφαλέστερο τρόπο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού ραδιοταξί Θεσσαλονίκης, η υπηρεσία θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, καλώντας στο τηλεφωνικό νούμερο 18300, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση.

naftemporiki.gr

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου