Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η 15χρονη Grace Etherington δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τρυπώντας τα αυτιά της θα παρέλυε το σώμα της. Η παράλυση προκλήθηκε από ένα μικρόβιο που τη μόλυνε αμέσως μετά το τρύπημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί, ούτε να μιλήσει.



Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας που είχε με τη μητέρα της ήταν το πετάρισμα των βλεφάρων της.

«Ήθελα να πω στη μαμά μου ότι την αγαπάω και μπορούσα να το κάνω μόνο με τα μάτια. Το να είμαι παγιδευμένη μέσα στο σώμα μου ήταν φρικτό. Η μαμά μου ήταν εκεί όλη την ώρα και με έσωσε», είπε η Grace.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς της ότι ακόμα και αν επιβίωνε, υπήρχε πιθανότητα να μην περπατήσει ποτέ ξανά. Όμως μετά από πολύ προσπάθεια και κουράγιο η 15χρονη σηκώθηκε στα πόδια της, δείχνοντας τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Η μητέρα της δήλωσε περήφανη και χαρακτήρισε την ανάρρωσή της ως «θαύμα». Περιέγραψε την περιπέτεια της κόρης ως ως τρομακτική αφού έβλεπε ένα δραστήριο παιδί, που λάτρευε το χορό, να αλλοιώνεται μέρα με τη μέρα.

Τελικά η 15χρονη Grace κατάφερε να κάνει και το όνειρό της πραγματικότητα αφού χόρεψε στο London's West End.

http://www.newsbeast.gr

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου