Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ss-misp-080423-06Κι ενώ ακούω τόσα περί προοδευτισμού και διανόησης τα τελευταία χρόνια και του πόσο καλό μας κάνουν αυτοί οι «τύποι» και το πόσο μας έχουν σώσει από δεινά και το πόσο αντιρατσιστές είναι και το πόσο φιλοσοφημένοι και πόσα πολλά ακόμα, διαβάζω στα «ΝΕΑ» περί απόφασης αυτών των «τύπων» για αποκλεισμό των αναπήρων από σχολές, όπως της φιλοσοφικής, της ιστορίας, της εθνολογίας και των πολιτικών μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (φαντάσου να μην ήταν και Μετσόβιο…) και σκέφτομαι «ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ !!!»

Γιατί στο πολυτεχνείο μπορούν να μπαίνουν αναρχικοί και κοπρίτες και να τα σπάνε όλα αλλά ανάπηρος δεν μπορεί να μπει γιατί θα μαγαρίσει τις σπουδές, σύμφωνα με την απόφαση της πρυτανείας των ανωτέρω.

Καλά που τα είδατε αυτά ρε απίθανοι βλάκες της εκπαίδευσης;

Ούτε ο Χίτλερ δε έκανε τέτοιους αποκλεισμούς. Ακόμα και ο Γκέμπελ που επικαλείστε ως κακό παράδειγμα και ήταν δεξί χέρι του Χίτλερ ήταν ανάπηρος.

Πότε; Εκείνη την εποχή… όπως εκείνη την εποχή ο Ρούσβελτ διεύθυνε τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο από αναπηρικό καροτσάκι… και σήμερα ο Χόκινγκ δημιουργεί θεωρίες χωρίς να κινεί ούτε τη μύτη του, που εσείς δεν μπορείτε ούτε καν να φανταστείτε, βρε κρατικοδίαιτοι χαραμοφάηδες κοπρίτες, που δεν έχετε ένα ένσημο στη ζωή σας, όπως έχουν πολλοί ανάπηροι.

σόιμπλε-1Για να μην πω για τον Σόιμπλε, τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας που είναι παραπληγικός και από τον οποίο περιμένετε κονδύλια για την πληρωμή σας και τις έρευνες σας, για να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες κοιλάρες.

Για κοιτάξτε να κόψετε αυτά τα ρατσιστικά της Άριας φυλής των φοιτητών και ασχοληθείτε με την εκπαίδευση, που έχετε κάνει τσιφλίκι και χανείο και δεν δέχεστε να σας αξιολογεί κανείς.

Για κοιτάξτε να συμμαζευτείτε λιγάκι γιατί εσείς με τις ηλιθιότητες σας τόσα χρόνια έχετε φέρει αυτή τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Ναι, εσείς οι πανεπιστημιακοί και όχι οι νέοι άνεργοι, οι εργάτες, οι μανάβηδες ή οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κι αν δεν μπορείτε να το κάνετε πάρτε τα σφυροδρέπανα σας που δήθεν υπερασπίζεστε, τους ήλιους σας, τους δαυλούς σας ή τα εμπριμέ χρωματάκια σας και κόψτε το λαιμό σας, καείτε ή πηδήξτε στον Καιάδα γιατί σας αξίζει και μαζί σας και οι κυβερνητικοί ή άλλοι πολιτικοί που σας στηρίζουν.

Κάποιοι από εμάς σας έχουμε χεσμένους αλλά τα νέα παιδιά με σοβαρές αναπηρίες και όχι οι μονόρχιδες, που βάλατε στο νόμο δήθεν ως ανάπηρους, έχουν ανάγκη της μόρφωσης και όχι του αποκλεισμού σας, που ούτως ή άλλως τον βιώνουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Γιατί ακόμα κι αν κάποιοι έχουν τα χρήματα για φροντιστήρια, που έχετε επιβάλλει λόγω της ανικανότητας του εκπαιδευτικού συστήματος, σίγουρα δεν έχουν τα χρήματα για ιδιαίτερα, γιατί τα προλεγόμενα φροντιστήρια δεν είναι προσβάσιμα.

Κι όσο για το κλαψούρισμα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και τη δήθεν διαμαρτυρία της ΤΩΡΑ, να θυμίσουμε σε όλους ότι συμμετέχει, με γνωστά σε μας άτομα, στις επιτροπές του υπουργείου παιδείας για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα και ως επίσημος συνομιλητής του κράτους οι ευθύνες της είναι τεράστιες και ισάξιες.

Κυρία Διαμαντοπούλου μάζεψε τους όλους ΑΜΕΣΑ, αλλιώς ο κόσμος θα μαζέψει εσένα στις επόμενες εκλογές, όπως έχει κάνει και με άλλους στο παρελθόν, χωρίς να μπορέσει να τους σώσει κανένας συνομιλητής τους.

DE FACTO και DE JURE

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου