Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πριν λίγο καιρό άγνωστοι Σήκωσαν ολόκληρο το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών από τοΕθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Κινητική Αναπηρία (πρώην ΕΙΑΑ) !!!

Από πληροφορίες που έχουμε, έκοψαν τις βάσεις και αφού έκλεψαν ένα αυτοκίνητο που δεν τους έκανε, αποφάσισαν να κλέψουν ένα άλλο μεγαλύτερο, που ανήκε σε ανάπηρο τρόφιμο του κέντρου, στο οποίο φόρτωσαν το μηχάνημα και πηγαίνοντας σε μια ερημική τοποθεσία το άνοιξαν, πήραν τα μετρητά και έκαψαν το αυτοκίνητο του ανάπηρου.

Όλα αυτά κάτω από τη μύτη της security και όποιων άλλων φύλασσαν τον χώρο αλλά και του προσωπικού, κανείς εκ των οποίων δεν πήρε χαμπάρι.

Και ρωτάμε τον διοικητή του κέντρου κ. Τσιούμπο Γεώργιο:

1. Γιατί κύριε Τσιούμπο αποσιωπήσατε το γεγονός;

2. Τι κάνατε για να βρείτε του υπαίτιους που δεν πήραν χαμπάρι την κλοπή του τεράστιου μηχανήματος από φανερό σημείο και την έξοδο του από το χώρο του κέντρου;

3. Φυλάσσεται ο χώρος ή κινδυνεύουν όλοι όσοι είναι μέσα και τζάμπα πληρώνονται εταιρίες φύλαξης;

4. Πως και δεν πήρε κανείς χαμπάρι τι έγινε, αφού είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο κέντρο όλο το 24ωρο υπάρχει κίνηση;

 

Κύριε Υπουργέ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν επικίνδυνα περιστατικά, όπως και σοβαρές κλοπές, στο εν λόγω κέντρο. Καιρός να δείτε ξανά την καταλληλότητα των συνεργατών σας, που πληρώνονται από δημόσιο χρήμα !!!

 

Φωτογραφίες από το νέο μηχάνημα της ΑΤΕ (το πράσινο δεξιά στην είσοδο) που αντικατέστησε το κλεμμένο και τον κεντρικότατο χώρο στην είσοδο, στο οπτικό πεδίο όλων, όπου είναι τοποθετημένο.

P5150004

P5150006

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου