Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αγαπητό Ακίδα,

την προηγούμενη Κυριακή 22-5-11, με ντροπή παρακολούθησα τη μεθοδευμένη γενική συνέλευση της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων – ΕΟΚΑ, που ήταν καθοδηγούμενη από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και τον κομματικό  μέντορα τους και πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ. Βαρδακαστάνη, που τους μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο λέγοντας τι να κάνουν.

Μια μεθοδευμένη γενική συνέλευση-κατάντια (η ΕΟΚΑ ζήτησε από τους φτωχούς συνέδρους από την επαρχία να πληρώσουν από την τσέπη τους τα έξοδα μετακίνησης αυτών και των συνοδών τους, όταν τους κόβονται όλες οι παροχές, λέγοντας ότι δεν έχει λεφτά ενώ αυτή ξόδεψε 160.000 ευρώ περίπου για παραλίες και έξοδα της σε ένα χρόνο!!!) με τη συμμετοχή 25 ατόμων από τα 190 περίπου που έπρεπε να είναι και εκ των οποίων οι 20 περίπου γέροι ή υπέργηροι που παρακολουθούσαν και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ψηφίσουν και να φύγουν για να πάνε σπίτι για φαγητό και ύπνο.

Ντρέπομαι ειλικρινά σαν ελληνίδα ανάπηρη για την διάσπαση που προωθεί ο παραιτηθείς και ξανά ξεδιάντροπα υποψήφιος απ’ ότι ακούγεται, παρά την παραίτησή του, πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Σκόνης, για τον οποίο απ’ ότι άκουσα έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για τα οικονομικά της ΕΟΚΑ, και ο προαναφερόμενος σύλλογος του γιατί δεν τους βγαίνουν οι ψήφοι για να μπορούν να κάνουν την ομοσπονδία παράρτημα τους και να κάνουν ότι θέλουν, σκύβοντας το κεφάλι στα νέα μέτρα!!!

Ντροπή σας, ντροπή σας και ξανά ντροπή σας που την ώρα που οι κινητικά ανάπηροι πλήττονται πανταχόθεν, εσείς το μόνο που κοιτάτε είναι οι καρέκλες και το προσωπικό σας βόλεμα, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό.

Διαγράφετε με μεθόδευση και μαϊμού γενικές συνελεύσεις, συλλόγους όπως το Πανευρωπαϊκό σωματείο αναπήρων χωρίς κανέναν λόγο και το ακριτικό σωματείο αναπήρων της Καλύμνου για να διώξετε 60 συνέδρους που δεν σα ψηφίζουν και επειδή σας πάνε στα δικαστήρια για κακοδιαχείριση και επειδή φωνάζουν μέσα από τις εφημερίδες τους και τα blog τους για την κυβερνητική λαίλαπα που μας έχει σαρώσει!!!

Αντί να είστε υπόλογοι και να κατεβάσετε το κεφάλι, σκάβετε σκουληκότρυπες στις ρίζες μας, θάβοντας το αναπηρικό κίνημα για να διασφαλίσετε μια καρέκλα και την εύνοια των κυβερνώντων, διαλύοντας μια ομοσπονδία που μέχρι που αναλάβατε με μεθοδευμένο και απαράδεκτο τρόπο τη διοίκηση, είχε δυνατή φωνή και καμία κομματική ταυτότητα.

Απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση και το κόμμα σας δεν θέλει ανεξάρτητες φωνές.

Εσείς όμως δεν σέβεστε ούτε την αναπηρία σας και προσπαθείτε να θάψετε μια ολόκληρη ομοσπονδία συρρικνώνοντας την;

Είστε πρώτα κομματικοί και μετά ανάπηροι;

Δεν σας πιάνουν τα νέα μέτρα εσάς ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Χαρείτε προσωρινά την Πύρρειο νίκη σας, μετά τις εντολές και τη στήριξη του κόμματος σας που αυτή τη στιγμή γδύνει κυριολεκτικά την πρόνοια και την αξιοπρέπεια των αναπήρων και αν θέλετε βουλιάξτε μαζί τους αλλά εμάς τους ανεξάρτητους κύριοι και κυρίες δεν θα μας πάρετε μαζί σας στον πάτο, που σας αξίζει!!!

Ντροπή και αίσχος διασπαστές, δήθεν συνδικαλιστές που θέλετε να μας εκπροσωπείτε!!!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το στρέφονται ανάπηροι εναντίον αναπήρων για το κόμμα τους!!!

 

Υ.Γ. Όσοι θέλουν τα στοιχεία μου για να τους τα πω και προσωπικά, ας εκδηλώσουν το ενδιαφέρον και θα τους βρω μόνη μου!!!

 

Β.Π.

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου