Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

P5220001Μπράβο σας και συγχαρητήρια!

Όσοι παρευρεθήκαμε, στην δεύτερη επαναληπτική συνέλευση του δευτεροβάθμιου οργάνου των κινητικά αναπήρων την ΕΟΚΑ, την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, μετά τη μεθόδευση του προεδρείου και μερικών σωματείων για την μη απαρτία την πρώτη Κυριακή, είχαμε την σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την εμπειρία το να βυθίζεται το πλοίο και η μπάντα να συνεχίζει αμέριμνα τις μουσικές της δημιουργικής καταστροφής στο κατάστρωμα.

Πέρα από την απόλυτη κατάντια της προσέλευσης 25 ατόμων έναντι 190 που εκπροσωπούν το σύνολο των κινητικά αναπήρων της πατρίδας μας, το κυρίαρχο ζήτημα ήταν ένα, πως να διαγραφούν από τη δύναμη της ομοσπονδίας δύο φορείς – σωματεία και ειδικά ένα σωματείο που εκπροσωπεί τα ακριτικά Δωδεκάνησα και ειδικότερα την Κάλυμνο και τη Λέρο.

Και αναφερόμαστε ειδικότερα στην Κάλυμνο, το νησί που παρήγαγε και δυστυχώς παράγει κινητικά ανάπηρους κατά κόρο.

Και το πετύχατε! (Γραφειοκρατικά, βεβαίως…)

Μπράβο σας! Με την μακρόχρονη πείρα σας, στον ευτελισμό, το διαδρομισμό, την παραπλάνηση και την α-φιλοτιμία, το πετύχατε. (στα χαρτιά σας...)

Για μια ακόμη φορά άξιοι υπάλληλοι του συνδικαλιστικού κομματικού κατεστημένου που ζωντανά μέσα από τα κινητά σας έλεγε τι να κάνετε και τι να πείτε!

Την ώρα που κυριολεκτικά καταρρέουμε, την ώρα που προετοιμάζεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο χώρο μας, εσείς, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, αυτών των β-ο-λευτών και κομματοφυλάκων.

Όπως και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, οδηγήσατε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. 

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΙΛΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ  ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!!!

 

Υ.Γ. Και αν νομίζουν τα διάφορα προεδράκια ανά την Ελλάδα, ότι η αγανάκτηση του  κόσμου δεν θα τους αγγίξει, εδώ θα είμαστε, να είμαστε καλά και θα ... καταλάβουν για τα καλά το ... άγγιγμα.

 

Δεν μπορούμε να σώσουμε όποιον δεν θέλει να σωθεί αλλά δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον πάρουν στον πάτο μαζί τους!

 

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου