Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

clip_image002Ευρωπαϊκό Πολυθεματικό Δίκτυο Οργανώσεων & Τ. Α.

Τ. Θυρίδα: 53364 Λεμεσός 3302

Τηλ: 25 566564, 99 531084, Φαξ: 25 569840

www.esfcyprus.eu

chrysis@esfc.org.cy

02/03/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ

ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ « ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»

Συγχαίρομε ΟΛΟΥΣ τους ΚΥΠΡΙΟΥΣ Ευρωβουλευτές γιατί έχουν ψηφίσει θετικά για να θεσπισθεί ο «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ» που θα θεσμοθετήσει πλέον τον ενεργό ρόλο των Ευρωπαίων Πολιτών στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων στη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μικρή Κύπρος φαίνεται καθαρά ότι πρωτοστατεί για μια Ευρώπη των πολιτών και της πραγματικής Δημοκρατίας όπου και η φωνή των Ευρωπαίων πολιτών να μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Μόνο πέντε (5) ψήφοι υπολείπονται για να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός Ευρωβουλευτών ώστε ο « ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ» να θεσμοποιηθεί. Γι’ αυτό καλούμε όποιοι έχουν επαφές και διασυνδέσεις με Ευρωβουλευτές να προωθήσουν την συνυπογραφή του κανονισμού αυτού και από αυτούς που ακόμα δεν έχουν υπογράψει ( επισυνάπτομε πίνακα ευρωβουλευτών)

Στη προσπάθεια αυτή πρωτοστατεί το «EUROPEAN CIVIC FORUM» στο οποίο το «Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ Κύπρου» είναι ενεργό μέλος και εργάζεται στο εθνικό επίπεδο για τους κοινούς Ευρωπαϊκούς σκοπούς όλων μας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του ΕΚΦΚ

Χρύσης Μιχαηλίδης

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου