Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

image

Ναι, αφού το λέει ο Στρος Καν που ήρθε όπως λέει να μας δώσει χρήμα αλλά εμείς αντιστεκόμαστε, τότε ίσως να είναι έτσι. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά, όπως είπε επί λέξει, αλλά είμαστε περιτριγυρισμένοι από σκατάδες, εξ ου και η μπόχα.

Γιατί φίλοι μου τα τελευταία χρόνια η μπόχα της Ελλάδας έχει ξεχειλίσει εξαιτίας των βρωμερών υποκειμένων που κινούνται σας αρουραίοι στα λαγούμια της πολιτικής και στα θησαυροφυλάκια του κράτους και μασουλάνε χαρτονομίσματα, γιατί αυτό τους είναι το μόνο πρόσφορο. Μαζί τους και μερικά σκουλήκια, που νομίζουν ότι θα γίνουν κάμπιες ή κουκούλια μεταξοσκώληκα αν τυλιχτούν στα ευρώ των πεντακοσίων, που τους δίνουν λίγο χρώμα και κρύβουν τη λάσπη της καταγωγής τους.

Έτσι, δίνουμε δικαίωμα στον κάθε χοντροπατάτα που τον ταΐζουμε ακόμα κι εμείς να μας λέει ότι δεν πληρώνουμε φόρους και ουσιαστικά ζούμε σ’ έναν βόθρο που χέζουμε εκεί που τρώμε. Μόνο που εμείς δεν χέζουμε εκεί που τρώμε αλλά οι πολιτικοί χέζουν εκεί που τρώμε εμείς, γιατί μας έχουν απλά για χέσιμο!

Ας υποθέσουμε τώρα ότι δεν πληρώνουμε όλοι φόρους. Ας υποθέσουμε επίσης ότι είμαστε μια δεκαμελής οικογένεια που δουλεύει μόνο ο πατέρας ή μια πενταμελής με άνεργο πατέρα. Μπορεί να μας πει κάποιος ειδικός Καν-Καν πως αυτές οι οικογένειες ζουν και πολλές χωρίς να χρωστούν; Απλά επειδή κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και αγοράζουν σώβρακα μόνο αφού η τρύπα έχει γίνει μεγαλύτερη από τον κώλο που καλύπτει!

Εσύ Στροσάκο που σκατά βρίσκεις τα λεφτά και κυκλοφορείς μα πανάκριβα κουστούμια, αυτοκίνητα και γκομενιάζεις όλη μέρα γέρος άνθρωπος, όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ; Ποιος σου πληρώνει το μισθό για να σκατολογείς; Και ποιος σου είπε ότι μπορείς βρε σκατογελοίε να απαξιώνεις μια χώρα έτσι; Απάντηση στον σκατά από την κυβέρνηση; Σκατά, καμία…

Με λίγα λόγια, οι εξωτερικοί υπάλληλοι μας, έρχονται εδώ και μας βάζουν χέρι γιατί τόσα χρόνια οι εγχώριοι σκατάδες υπάλληλοι μας της πολιτικής έκλεβαν την εταιρεία της Ελλάδας και την έριξαν έξω, γιατί ήθελαν και θέλουν να κάνουν μεγάλη ζωή και να παίρνουν πολλά, για να μην τους διαφθείρει το σύστημα που οι ίδιοι συντηρούν διεφθαρμένο, για να έχουν δικαιολογία για συνεχείς αυξήσεις!

Δηλαδή, τα παίρνουν νόμιμα για να μην τα πάρουν παράνομα, ενώ τα παίρνουν και παράνομα. Σκατά!

Είναι αυτό που λέει και το τραγούδι «να δεις που κάποια στιγμή θα μας πουν και μαλάκες…»

Όχι κύριε Στρος Καν, η μπόχα δεν είναι επειδή είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά ούτε επειδή χεστήκαμε από το φόβο μας αλλά επειδή σκατάνθρωποι όπως εσείς πατάτε στο έδαφος μας και μιλάτε με αυτόν τον τρόπο αλλά και επειδή οι δικοί μας είναι σκατά!

Και όσον αφορά το υψηλόβαθμο της θέσης σας να σας αναφέρω ένα ελληνικό ρητό «οι φελλοί και οι κουράδες επιπλέουν» κι εσείς δεν μοιάζετε με φελλό!

Συγγνώμη για το αθυρόστομο αλλά αν μπορεί ο «σπουδαίος» Στρος Καν να μιλά έτσι, ποιος είμαι εγώ που θα τον αμφισβητήσω και θα μιλήσω αλλιώς;

Σκατοσυζήτηση, αλλά Στρος εσύ άνοιξες το βόθρο σου πρώτος…

 

Βασίλης Δημητριάδης

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου