Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Ένα πλήρες ανακαινισμένο Ειδικό Σχολείο θα έχουν στην διάθεση τους οι μαθητές του Περάματος με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου της ΔΕΠ, Άννας Μπριλλάκη και τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου, Γιάννη Γλύκα.
Ο Δήμος Περάματος προέβη ήδη σε αλλαγή όλης της ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης του κτιρίου, ενώ σε όλο το σχολείο τοποθετηθήκαν και πλακάκια στο δάπεδο. Επιπλέον, άλλαξαν στα δύο μπάνια τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια τοίχου και δαπέδου, ενώ τοποθετήθηκαν και είδη WC για ΑΜΕΑ.

Η ανακαίνιση προχώρησε και στην κουζίνα του κτιρίου, αφού άλλαξε η εξωτερική πόρτα της εισόδου της και τοποθετήθηκαν πλακάκια στους τοίχους.

Από εκεί και πέρα, στο γυμναστήριο του σχολείου άλλαξαν τα αλουμίνια, μεγάλωσαν οι φεγγίτες, μπήκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στα παράθυρα και σήτες.

Επίσης, κατασκευάστηκαν καινούργιες βιβλιοθήκες, ενώ έχουμε ζητήσει από τον ΟΣΚ καινούργια είδη γυμναστηρίου, θρανία και άλλα είδη απαραίτητα για την νέα χρόνια.

Οι εργασίες ανακαίνισης στο Ειδικό Σχολείο συνεχίζονται και βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει πρόκειται να βαφτεί όλο το κτίριο εσωτερικά και εξωτερικά με έντονα ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, καθώς και οι πόρτες των αιθουσών διδασκαλίας. Θα γίνει ακόμα πλήρης διαμόρφωση του αύλειου χώρου και θα φυτευτεί γκαζόν.

Οι μαθητές του Ειδικού Σχολειού χρειάζονται και τους αξίζει το καλύτερο και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.

Αξίζει να επισημανθεί ακόμα ότι ανακαίνιση του σχολείου γίνεται με τα έσοδα που πρόεκυψαν από την συναυλία του Γ. Πλούταρχου στις 22 Δεκεμβρίου κι έχει οριστεί επιτροπή από το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία διαχειρίζεται τις εργασίες και τα χρήματα. Με το πέρας των εργασιών θα κατατεθούν τα τιμολόγια στο προεδρείο του ΔΣ και θα είναι στην διάθεση των δημοτικών συμβούλων.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου