Σάββατο 8 Αυγούστου 2009
Οι συνθήκες επιβίωσης στις κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ είναι απαράδεκτες. Αρκεί μια επίσκεψη στα υποτιθέμενα δωμάτια και τις τουαλέτες που είναι μόνο 2 για να απογοητευτείτε. Άσε που από τις 9.30 Μ.Μ. του κλειδώνουν σαν τα ποντίκια.
Για να μην έχουμε στο μέλλον και άλλα περιστατικά καλύτερα να τις κλείσουν. Μιας και δεν περισσεύουν όπως φαίνεται κονδύλια για την αναβάθμιση του χώρου. Η αναβάθμιση γίνεται εξωτερικά στους χώρους υποδοχείς για λόγους βιτρίνας.
Άλλωστε οι επισκέπτες και οι λουόμενοι μόνο Α.Μ.Ε.Α. δεν είναι…… ας το απολαύσουν λοιπόν αυτοί και εμείς ας αποχωρήσουμε.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
lefteris.th@gmail.com

2 σχόλια:

gerasimos polis είπε...

Προσωπικά εύχομαι να είναι περαστική αυτή η ταλαιπωρία του φίλου Παναγιώτη και βέβαια το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι όταν θεωρούμε ότι η αρχιτεκτονική, η δημόσια υγεία, η διαχείριση του δημόσιου χώρου και των αγαθών γενικότερα είναι κάτι που μπορεί να γίνει εκ του προχείρου και από τον "καθένα" που δηλώνει ότι θέλει όποτε θέλει και δυστυχώς εισακούεται διότι διατηρεί κοπάδι μα αρκετά πρόβατα, δυστυχώς τέτοια μόνο αποτελέσματα θα υπάρχουν.

ΑΚΙΔΑ είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη Γιαννούκαρη σου ευχόμαστε να ξαπεράσεις τον κίνδυνο και να επανέλθεις πλήρως αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε!!!

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου