Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέα parking κάρτα "Νοιάζομαι" δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με ειδικές ανάγκες να παρκάρουν εύκολα, και μόνο αυτά, στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στο επίπεδο -1, σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Πρόκειται για μια κάρτα που προμηθεύει το εμπορικό κέντρο σε όσους τη χρειάζονται, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το AVENUE είναι κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Την κάρτα αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο information desk που βρίσκεται στο ισόγειο και δίνεται κατά προτεραιότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα (αμαξίδια / καροτσάκια). Η χρήση της επιτρέπει την είσοδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και η αυτόματη μπάρα αποτρέπει τον οποιονδήποτε άλλο από το παρκάρισμα. 

Στο εμπορικό κέντρο από το πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Κηφισίας, έχει τοποθετηθεί ράμπα ανόδου, για εύκολη είσοδο, αλλά και στο εσωτερικό, η κίνηση σε όλα τα επίπεδα διευκολύνεται χάρη στην ύπαρξη κυλιόμενων διαδρόμων παντού.
Επίσης, έχει ληφθεί μέριμνα για ειδικούς χώρους υγιεινής για Α.Μ.Ε.Α. σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι σύντομα θα παραδοθούν στο κοινό και πλήρως ανακαινισμένοι. 
Τέλος, στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν επιπλέον ελεύθερες θέσεις, με προδιαγραφές για Α.Μ.Ε.Α. όπου εκεί η είσοδος γίνεται χωρίς τη χρήση της ειδικής κάρτας.

Πηγή: http://entertainment.in.gr/html/ent/938/ent.82938.asp

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου