Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Συμμετοχή στον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία ζήτησε, με επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας, Άρη Σπηλιωτόπουλο, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ), ώστε να πάψουν τα άτομα με αναπηρία να είναι παρίες του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας.
Στην επιστολή της, η Συνομοσπονδία σημειώνει πως τα χρόνια και διαρθρωτικά προβλήματα του εθνικού εκπαιδευτικού συστήματος αποκλείουν από το σύστημα τα άτομα με αναπηρία.

Για την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος, η ΕΣΑΜΕΑ έχει προτείνει τη δημιουργία εθνικού πλαισίου μέτρων και πολιτικών που θα οδηγήσουν στην ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε όλες ανεξαιρέτως τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

Δεν κοιτάμε να φτιάξουμε πρόσβαση σε όλα τα σχολεία και να καταργηθεί ο περιορισμός του 3% για την εισαγωγή των αναπήρων στα πανεπιστήμια που είχε βάλει ο Ευθυμίου, παρά χάνουμε χρόνο σε ανούσια μπλα, μπλα και άλλα τέτοια πολιτικάντικα! Δεν εννοούν να καταλάβουν οι κύριοι της ΕΣΑμεΑ και ειδικά ο πρόεδρος της κ. Βαρδακαστάνης Ιωάννης ότι, όταν διαχειρίζονται κοντά 9.000.000 ευρώ σε μία τριετία πρέπει να παράγουν και άμεσο συνδικαλιστικό έργο και να προκαλούν και καμία σοβαρή πανελλαδική κινητοποίηση, αν μπορούν, γιατί γι' αυτό έχουν ψηφιστεί. Άντε...

Ο απολογισμός της ΕΣΑμεΑ
απολογισμός ΕΣΑΜΕΑ

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου