Σάββατο 7 Μαρτίου 2009
Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας λάβαμε την ακόλουθη απάντηση:

"Αγαπητό press-gr,
Σε συνέχεια του σχολίου που αναρτήσατε, σχετικά με το Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας, σας γνωρίζουμε ότι οι μετακινήσεις Διοικητών από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο, γίνονται με γνώμονα την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και τις ανάγκες που έχουν προκύψει.
Πρόκειται δε, για συνήθεις διαδικασίες και τέτοιου είδους έχουν γίνει πολλές και θα συνεχίσουν να γίνονται.
Ο κ. Νταγκούλης, ο οποίος πληρεί όλες τις
νόμιμες προϋποθέσεις (πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μακροχρόνια διοικητική εμπειρία) υπηρέτησε ευδοκίμως στο Νοσοκομείο «Η ΕΛΠΙΣ» και μόλις χήρευσε η θέση του Διοικητού του Νοσοκομείου της Νίκαιας, μετατέθηκε ακριβώς, διότι το μεγάλο αυτό Νοσοκομείο χρειαζόταν έμπειρη Διοίκηση.
Τα κριτήρια της αρχικής του επιλογής, ήταν νόμιμα και αντικειμενικά, η δε σύζυγός του στην οποία αναφέρεστε, δεν είναι η Γραμματεύς του Υπουργού αλλά ένα άξιο και δοκιμασμένο στέλεχος της Γραμματείας του Γραφείου.
Τέλος, με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε, ότι βασική αρχή του κ. Αβραμόπουλου, με όποιο δημόσιο αξίωμα κατείχε όλα τα χρόνια που είναι στην πολιτική, ήταν και είναι να μη διορίζει συγγενικά ή φιλικά του πρόσωπα στο Γραφείο του ή σε θέσεις που εξαρτώνται από τα καθήκοντά του.
Από το Γραφείο Τύπου

Πηγή: http://press-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_7182.html

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου