Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Αρωγός στο πολύτιμο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων "Άγιος Δημήτριος", για αξιοπρεπή διαβίωση παιδιών με πολλαπλές νοητικές και κινητικές αναπηρίες, ανέλαβε ο όμιλος του ιατρικού Αθηνών.

Συγκεκριμένα, το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού έγινε χρυσός χορηγός, σε επίδειξη μόδας του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων "Άγιος Δημήτριος". Η εκδήλωσε στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και τα συγκεντρωθέντα έσοδα θα διατεθούν για την αναβάθμιση κτιριακών υποδομών του Κέντρου Παίδων "Άγιος Δημήτριος".

Το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού στηρίζοντας τον εθελοντισμό ως κορυφαία ανθρωπιστική πράξη, οργάνωσε επίσης τηλεφωνική γραμμή και γραμματεία επικοινωνίας μέσα στο χώρο του Θεραπευτηρίου για την εγγραφή νέων μελών και εθελοντών του Συλλόγου Φίλων ΚΕ.ΠΕ.Π "Άγιος Δημήτριος". Τέλος, ανακοίνωσε ότι παρέχει σε όλες τις γυναίκες που θα εγγραφούν μέλη του Συλλόγου Φίλων "Άγιος Δημήτριος", έκπτωση 20% για τη διενέργεια ψηφιακής μαστογραφίας με υπερσύγχρονο μαστογράφο, που θα πραγματοποιήσουν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, κατά το τρέχον έτος.

Πηγή: http://health.ana-mpa.gr/news.php?id=5271

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου