Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Χθες ένας από τους συνήθεις νεοέλληνες που παρκάρουν στις θέσεις των αναπήρων γιατί έτσι τους βολεύει είχει παρκάρει το αυτοκίνητό του πιάνοντας και τις δύο θέσεις των αναπηρικών αυτοκινήτων που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, στην οδό Κ. Γεμέλου 27 στη Νίκαια.

Φυσικά, μετά από 4 τηλεφωνήματα στο 100 και 1 ώρα και 40 λεπτά αργότερα έμεινε χωρίς πινακίδες.

Έχουμε όμως μερικές απορίες. Γιατί η τροχαία αδιαφορεί και πρέπει να κάνεις 4 τηλεφωνήματα και να περιμένεις σχεδόν 2 ώρες απλά για να πάρει τις πινακίδες χωρίς καν να μετακινήσει το όχημα; Μήπως "λυπάται" τους παραβάτες και περιμένει να φύγουν έως ότου έρθει; Εμάς εντέλει ποιος θα μας σκεφτεί; Είναι ο νόμος ίδιος για όλους ή οι ανάπηροι δεν έχουν δικαιώματα; Να αναφέρουμε επίσης ότι η τροχαία Νίκαιας είχε το τηλέφωνο κατεβασμένο! Προφανώς είχαν άλλη δουλειά οι κύριοι που τους πληρώνουμε με έμμεσους και άμεσους φόρους!

Αυτές οι καταστάσεις είναι απαράδεκτες όταν μάλιστα άνθρωποι μετακινούμενοι με αναπηρικά αμαξίδια είναι αναγκασμένοι να παρκάρουν όπου βρουν και αν βρουν επειδή ένας κρετίνος αποφασίζει να κάνει το "μάγκα".

Πριν

P3190043

και μετά

P3190044

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου