Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Πολλές φορές έχουν επισημανθεί, οι θετικές και αρνητικές πλευρές της χρησιμότητας του Διαδικτύου. Η περίπτωση που θα μας απασχολήσει σήμερα, έχει ως αφορμή δημοσίευμα των ΝΕΩΝ στις 29/12/2008 με τίτλο: Συγκινητική κινητοποίηση στο Facebook για τον Ταξιάρχη που υπερθεματίζει μια θετική πλευρά των νέων τεχνολογιών και μας υπενθυμίζει, πως πάντα υπάρχουν άνθρωποι και πως η κοινωνική ευαισθησία, δεν απουσιάζει από το DNA του Έλληνα.

Ο λόγος γίνεται, για το group  που δημιουργήθηκε, στο facebook από τον ηθοποιό Σπύρο Σαραφιανό με την επωνυμία «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ». Στόχος της δημιουργίας της ομάδας στο διαδίκτυο, είναι να στηριχθεί ο Ταξιάρχης Γαϊτάνης, από το χωριό Πάμφιλα της Λέσβου, που πάσχει από το σύνδρομο Ντουσέν και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το σύνδρομο αυτό, είναι μια νόσος που αργά και σταθερά, καθηλώνει, αυτόν που νοσεί στο αναπηρικό αμαξίδιο, του παραλύει όλο το σώμα, δημιουργώντας του ταυτόχρονα αναπνευστικά προβλήματα, οδηγώντας τον στην πλήρη παραλυσία.

Από τις 30/12/2008, που το group είναι ενεργοποιημένο αριθμεί 6.333 μέλη. Αυτός ο αριθμός μελών αποδεικνύει, πως κάποια αντανακλαστικά της κοινωνίας λειτουργούν ακόμη, κάνοντάς μας να αισιοδοξούμε πως έρχονται πιο καλύτερες μέρες. Και ας μην το ξεχνάμε, πως ο Ταξιάρχης και κάθε περίπτωση σαν τη δική του και όχι μόνο, χρειάζεται την  φιλία μας, την αγάπη μας, την στήριξή μας,  καθημερινά με κάθε τρόπο.

Για επικοινωνία με τον Διαχειριστή του group κ. Σαραφιανό το e-mail είναι: sarafianosspyros@yahoo.gr.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΕΛΙΟΣ

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου