Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ «ΣΤΕΝΗ»
Ήρθε λόγω συνωστισμού στον Κορυδαλλό για τρεις μέρες στην φυλακή Κομοτηνής όταν καταδικάστηκε για επαιτεία σε 10 μέρες φυλάκιση. Με την αποφυλάκιση του όμως έσπασε Ι.Χ. κι έκλεψε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας γιατί δεν είχε ούτε ένα ευρώ να γυρίσει στην Αθήνα και την οικογένειά του…
Ένας 30χρονος Ρουμάνος με αναπηρία που είχε συλληφθεί για επαιτεία στην Αθήνα και καταδικάστηκε σε 10 μέρες φυλάκιση βρέθηκε στην Κομοτηνή για να εκτίσει την ποινή του, αφού ο Κορυδαλλός ήταν υπερπλήρης. Αφού κάθισε για μια μέρα στο κρατητήριο μέχρι να γίνει το αυτόφωρο και άλλες έξι μέρες μέχρι να ‘ρθει η μέρα της μετακίνησής του με την κλούβα από την Αθήνα στην Κομοτηνή ήρθε στην πόλη μας για να εκτίσει τις τρεις υπολοιπόμενες μέρες φυλάκισης. Αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν απελαύνεται αφού η Ρουμανία είναι χώρα της ΕΟΚ και γι’ αυτό ξαναέδρασε.
Τον άφησαν ελεύθερο χωρίς ένα ευρώ. Επειδή η οικογένειά του ζει στην Αθήνα σκεφτόμενος πώς να πάει, θυμήθηκε την παλιά του τέχνη. Έκλεψε ένα ποδήλατο από την Κομοτηνή και πήγε στα χωριά όπου υπάρχει η εντύπωση ότι δεν πολυφυλάσσονται καλά από την αστυνομία. Έφτασε στο Δουκάτο βρήκε ένα αυτοκίνητο μιας μουσουλμάνας, έσπασε το πίσω παρμπρίζ και πήρε το πορτοφόλι της με κάρτες, τα πιν και άλλα χρήσιμα χαρτιά και άρχισε να επιστρέφει για Κομοτηνή με το ποδήλατο. Όταν έγινε αντιληπτή η ζημιά στο Ι.Χ. και η κλοπή ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος. Καθ’ οδόν για το Δουκάτο οι αστυνομικοί συνάντησαν νυκτερινές ώρες τον περίεργο ποδηλάτη. Τον σταμάτησαν, τον ήλεγξαν και για καλή τους τύχη διαπίστωσαν ότι ήταν ο δράστης, αφού βρέθηκε στην κατοχή του το κλεμμένο πορτοφόλι με τις κάρτες και τα έγγραφα οπότε τον συνέλαβαν και τον ξαναοδήγησαν στο αυτόφωρο αυτή την φορά όχι για επαιτεία, αλλά για κλοπή. Όπως τους είπε ο ίδιος αναγκάστηκε για να εξασφαλίσει κάποια ευρώ για τον γυρισμό του. Μόνο που τώρα ο γυρισμός αυτός θα αργήσει μετά την διάπραξη του ποινικού εγκλήματος.

15.09.2009
http://www.xronos.gr/

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου