Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Ξέρατε ότι το πληκτρολόγιο σας είναι το καταφύγιο για βακτηρίδια; Δυστυχώς είναι. Ευτυχώς όμως η Cleankeys, διαθέτει ένα πληκτρολόγιο που ισοπεδώνει ότι ανεπιθύμητο υπάρχει με μια λεία, αποστειρωμένη ευαίσθητη πλάκα αφής.

Το καθάρισμα ενός κοινού πληκτρολογίου με ένα πανί απολύμανσης σκοτώνει περίπου 5% των βακτηριδίων. Η Cleankeys ισχυρίζεται ότι με το ίδιο καθάρισμα  εξαφανίζονται το 99% των βακτηριδίων, απλά επειδή δεν έχουν που να κρυφθούν.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο της Cleankeys φιλοξενεί στη θέσει των κανονικών πλήκτρων, πλήκτρα επαφής, οπότε για μια υγειονομική εμπειρία θα πρέπει να θυσιάστε το γνώριμο ήχο και αίσθηση με την οποία είστε εξοικειωμένοι.

Η χρήση του πληκτρολογίου προσανατολίζεται περισσότερο σε νοσοκομεία όπου τα μικρόβια των πληκτρολογίων είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά φαντάζομαι ότι θα κινήσει και την περιέργεια πολλών που έχουν εμμονή με την καθαριότητα.

Το πληκτρολόγιο της Cleankeys περιλαμβάνει trackpad και χρησιμοποιεί μία τεχνολογία όπου μπορεί κανείς να στηρίζει τα χέρια του χωρίς να πληκτρολογεί κατά λάθος.
Το πληκτρολόγιο κοστίζει $400 και υπάρχει έκδοση με γυαλί που κοστίζει άλλα $50. Κανένας δεν είπε η εκστρατεία σας ενάντια στα μικρόβια θα ήταν φτηνή.

Πηγή: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2010/2/25/cleankeys.html

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Loading...