Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παρά την τραγωδία που την χτύπησε, η τρίχρονη Charlotte Nott από την Βρετανία δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να παίζει όπως όλα τα παιδάκια στην ηλικία της και να κάνει περήφανη τη μητέρα της με τη δημιουργικότητά της.

Η άτυχη Charlotte χτυπήθηκε από μηνιγγίτιδα τον περασμένο Δεκέμβρη. Παρά τρίχα γλίτωσε τη ζωή της, όμως η ασθένεια της κόστισε και τα τέσσερα άκρα της.

Το διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τον ακρωτηριασμό της (έχασε τα χέρια της από τους αγκώνες και κάτω και τα πόδια της από τα γόνατα και κάτω) προσπαθεί να καταλάβει γιατί δεν μπορεί πια να τρέξει στον κήπο του σπιτιού της. Όμως, ήδη έχει ξαναβρεί τις δυνάμεις της και την ενέργειά της και έχει ξαναρχίσει να εκπλήσει τους γονείς της.

Η μητέρα της, 29 ετών, άφησε τη δουλειά της για να αφιερωθεί στη φροντίδα της κόρης της που την έχει ανάγκη 24 ώρες το 24ωρο. Οι πληγές της δεν έχουν θρέψει ακόμη και υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων.

Πάντως, η μικρή έμαθε ήδη να ζωγραφίζει με το στόμα, να μπουσουλάει με τους αγκώνες και τα γόνατα, ακόμα και να παίζει το αγαπημένο της ηλεκτρονικό παιχνίδι στον υπολογιστή.

Το επόμενο βήμα για τη μικρή Charlotte θα είναι τα προσθετικά μέλη και ήδη προετοιμάζεται γι’ αυτό.

«Το κύριο είναι ότι έχουμε το μικρό μας αγγελούδι», δηλώνει η μητέρα της Charlotte συγκινημένη στην εφημερίδα “Daily Mail”.

http://www.newsbomb.gr

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου