Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Θυμός καταβάλλει τον 22χρονο Τζόι Κόιλ που αναγκάστηκε να φύγει από ένα μπαρ γιατί το προσωπικό επέμεινε ότι είναι ανήλικος, παρόλο που έδειξε εννιά διαφορετικά αρχεία που αποδείκνυαν το αντίθετο. Ο 22χρονος που έχει εγκεφαλική παράλυση έδειξε το δίπλωμα οδήγησής του και την ταυτότητα πανεπιστημίου του, αλλά δεν τα δέχτηκαν ως απόδειξη της ηλικίας του αφού θεώρησαν ότι είναι πλαστά.

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού στο Μάντσεστερ αρνήθηκαν να τον σερβίρουν ακόμη και όταν ο αδερφός του έφερε το διαβατήριο και το πιστοποιητικό γέννησής του.

Ο κ. Κόιλ αναφέρει πως στο σχολείο τού φέρονταν πολύ άσχημα λόγω της κατάστασής του, αλλά δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα μπαρ. Επίσης του απαγόρεψαν δια παντός την είσοδο στον χώρο γιατί είναι «συναισθηματικά ασταθής».

Ένας υπάλληλος του μπαρ δήλωσε: «Ο υπεύθυνος δεν ήταν σίγουρος ότι το πρώτο αρχείο ήταν αυθεντικό και γι’ αυτό αρνήθηκε να σερβίρει τον κ. Κόιλ, όπως κάθε άτομο κάτω των 21. Όμως του δόθηκε μετά η ευκαιρία να δείξει κάποιο άλλο αρχείο. Έγινε όμως επιθετικός προς τον υπεύθυνο και του ζητήθηκε να φύγει. Είμαστε σίγουροι ότι το προσωπικό φέρθηκε σύμφωνα με την πολιτική μας και δεν έκανε ακατάλληλα σχόλια προς τον κ. Κόιλ.»

protothema.gr

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου