Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

imageΤόσα χρόνια ακούμε πολιτικές κραυγές και αλαλαγμούς περί διαφθοράς, όσο ο κόσμος φωνάζει για τιμωρία. Κανείς όμως από όλους αυτούς δεν δείχνει να συγκινείται γιατί όπως λέει ο λαός «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Όλοι τους ακόμα και αν δεν συμμετέχουν στις μεγάλες μασαμπούκες φοβούνται να ζητήσουν επίσημα την τιμωρία των κλεφτών είτε γιατί είναι μπλεγμένοι και τα έχουν φάει μαζί όπως λέει ο Πάγκαλος, είτε θέλουν να τα φάνε μαζί, είτε φοβούνται τη διαγραφή από τον αρχηγό ή ανώτατα στελέχη που καλύπτουν τη μάσα, είτε τέλος φοβούνται μην έχουν την τύχη όσων θα τιμωρηθούν.

Ο κόσμος όμως φωνάζει στους κλέφτες να τα φέρουν πίσω, ζητά να μπουν φυλακή αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση από κανέναν καραγκιόζη!

Έτσι βγήκε στους δρόμους και άρχισε να μοιράζει φάπες και χαστούκια σε όποιον πολιτικό έβρισκε μπροστά του, κάτι το οποίο καταδίκασαν όλοι οι συνάδελφοι τους πολιτικοί, που αναφέραμε παραπάνω.

Το σύνθημα του λαού όμως πλέον είναι ένα, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ!

Όταν κάποιος μπαίνει μέσα στο σπίτι σου κύριοι και σε κλέβει και τον πιάσεις να σε κλέβει θ’ αφήσει τα κόκκαλα του εκεί που είναι. Γιατί λοιπόν περιμένατε άλλη αντιμετώπιση; Επειδή είστε πολιτικοί; Σοβαρά; Μας κλέβετε τις οικονομίες, τα υπάρχοντα, τον ιδρώτα μας και τώρα τη μπουκιά από το στόμα, μας έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και θέλετε να είμαστε κύριοι;

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ!

Για να είμαστε κύριοι μαζί σας πρέπει πρώτα να είστε κύριοι μαζί μας και σωστοί στις υποχρεώσεις σας γιατί ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

Τα χαστούκια που έπεσαν όχι μόνο δεν τα καταδικάζει ο λαός αλλά τα επικροτεί και φιλά τα χέρια όσων τα έριξαν, γιατί ουσιαστικά δεν έπεσε τίποτα περισσότερο από μερικά χαστούκια και μία δύο μπουνίτσες, όπως αυτές που ρίχναμε μικροί στο σχολείο, αλλά αν είχατε πάει στα δικά μας σχολεία θα τα ξέρατε κύριοι λαπάδες!

Γιατί ο λαός δεν έχει μεταξωτά βρακιά όπως εσείς αλλά τρύπια σώβρακα που τα μπαλώνει καθημερινά.

Για πείτε μας μερικοί από εσάς που το παίζετε και «λαϊκοί», πότε δουλέψατε και πότε μείνατε άνεργοι;

Για πείτε μας πότε θέλατε να πάρετε ένα παιχνίδι στα παιδιά σας και δεν είχατε;

Πότε θέλατε να πάρετε έστω μια τυρόπιττα και δεν είχατε;

Θα σας απαντήσω εγώ. ΠΟΤΕ!

Όχι μόνο εσείς αλλά και τα κοπάδια κοπρόσκυλων που σέρνετε γύρω σας και όλη μέρα σας γλύφουν το χέρι, γιατί τους ταΐζετε με τα δικά μας λεφτά!

Η γελοιότητα όμως στη χώρα αυτή δεν έχει προηγούμενο και ορισμένοι δοσίλογοι συνεχίζουν να σας κάνουν προεκλογικό αγώνα με την προοπτική τυχόν βολέματος τους σε τίποτα επιτροπές, διοικητικά συμβούλια ή ένα χτύπημα στην πλάτη. Γιατί αυτοί είναι απόγονοι των γιουσουφακιών των πασάδων και ευνούχοι της δημοκρατίας, που την φυλάνε και την κρατάνε ακίνητη για να ασελγείτε επάνω της, βιαστές της ελευθερίας και της προσωπικής μας ζωής!

Η ψυχολογική βία που ασκείτε επάνω μας δεν είναι τίποτα μπροστά στα δύο ή τρία χαστούκια και καφέδες που έπεσαν.

Κι επειδή είμαστε παιδιά του λαού, ένα έχουμε να πούμε.

Ν’ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΑ!

ΓΕΛΟΙΟΙ!

 

Βασίλης Δημητριάδης

1 σχόλια:

Ματθαίος είπε...

νομιζω πως δεν υπάρχει πολίτης που να μην συμφωνή με αυτά εκτός ισως με την τημωρία.αυτά που γράφεις ειναι πολύ επιηκής. το να κλέβεις δημόσηο χρήμα ειναι μεγαλήτερο εγκλημα ακόμα και απο φόνο.στον φόνο χανοντε 1-2 ανθρώποι στην κλεψιά του δημοσίου δολοφονιτε ολος ο λαος. γιαυτό ο λαος ζητά πραγματική δικαιωσίνη. να στηθούνε αποχες και να κρεμαστουν προς παραδιγματισμό. ολες οι αλες ποινές ειναι τρίχες.εκλεψαν τόσα πολλά που μπορούν να τις πληρώσουν και να εξακολουθούν να περνουν μπέοιδες......

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου