Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Rethimniotakis-ypopsifiosΟ Γιώργος Ρεθυμνιωτάκης ζει, αγωνίζεται και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Λιόσια όλη του τη ζωή. Μέσα από την κοινωνική του δραστηριότητα ως πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού σωματείου ατόμων με αναπηρία και του Κέντρου εργασίας αναπήρων, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων αλλά και με την ιδιότητα του ως εκδότης της εφημερίδος «Η φωνή των ΑμεΑ», που μοιράζεται δωρεάν σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα κάθε μήνα, προσπαθεί και βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δίνει ζωή και απασχόληση σ’ ένα μεγάλο κομμάτι, ειδικά, της τοπικής κοινωνίας.

Η δραστηριότητα του επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, με τη συνεργασία του με φορείς πανελλαδικά και στο εξωτερικό. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και έχει αφιερώσει την προσωπική του ζωή στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, που υποφέρει και ζει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μπορεί και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των συνδημοτών του και είναι ενεργός ακτιβιστής και όχι του καναπέ.

Ο Γιώργος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού.

 

Αξίζει να τον στηρίξετε με την ψήφο σας για δέκα συγκεκριμένους λόγους:

1. Θα ενδιαφερθεί πρώτα απ’ όλα για τους μειονεκτούντες δημότες και όσους έχουν άμεση ανάγκη.

2. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στους πιο υποβαθμισμένους δήμους της Αττικής, που είναι υποψήφιος.

3. Δεν θα επιτρέψει, όσο περνάει από το χέρι του, να υπάρξει κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και των ευεργετημάτων που πρέπει να δίνονται στους δημότες.

4. Θα φροντίσει ώστε τα άτομα με αναπηρία να έχουν τη θέση που τους αξίζει και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές γι’ αυτά στην περιοχή.

5. Θα φροντίσει για τη δημιουργία δημοτικών ιατρείων για τις εξετάσεις όσων έχουν άμεση ανάγκη, ακόμα και με νοσηλεία στο σπίτι.

6. Θα στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και των επιχειρηματιών.

7. Θα αντισταθεί στην αναξιοκρατία και τη ρουσφετολογία των πολιτικών.

8. Θα επιδιώξει ώστε οι δήμοι Άνω Λιοσίων και Φυλής να είναι από τους καθαρότερους της Αττικής.

9. Θα ζητήσει την αξιοποίηση προς όφελος των δημοτών του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής, με δημιουργία πάρκων, χώρων αναψυχής και πολιτιστικών και αθλητικών κέντρων και εκδηλώσεων.

10. Και το κυριότερο, δεν θα σας απογοητεύσει, ούτε θα καβαλήσει το καλάμι όπως κάνουν άλλοι και θα μπορείτε να τον βρείτε για να του πείτε το πρόβλημα σας ανά πάσα στιγμή, κάτι που έχει δείξει με την προσωπική και κοινωνική του δραστηριότητα έως τώρα.

Η ψήφος σας στον Γιώργο Ρεθυμνιωτάκη θα πιάσει πράγματι τόπο και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας από την επομένη των εκλογών γιατί είναι ένας άνθρωπος της καθημερινότητας που αγωνίζεται όπως εσείς, χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα.

Pappous-ypopsifioi

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου