Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

image

Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι Δημοτικές Εκλογές του 2010 σηματοδοτούν την έναρξη μια νέας εποχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" και την συνεπακόλουθη ενίσχυση των αρμοδιοτήτων και του ρόλου των Δήμων. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας, εξέρχεται από μια πολυετή περίοδο κακοδιοίκησης και απουσίας αναπτυξιακού σχεδίου, που συσσώρευσε προβλήματα και αποστέρησε την πόλη από το όραμα και την ελπίδα για την ανάδειξη του ρόλου της ως μητροπολιτικού κέντρου της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του 2010 δίνουν την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Αποτελούν το εφαλτήριο για την απαλλαγή της πόλης από τη μίζερη και φοβική διαχείριση της καθημερινότητας και την ανάδειξη του αναπτυξιακού της οράματος και του ηγετικού της ρόλου. Αποτελούν την χρυσή ευκαιρία για την ανάδειξη μιας Διοίκησης με όραμα, πάθος, σχέδιο και ικανότητες, που θα αξιοποιήσει τις δυνάμεις αυτής της πόλης, χωρίς κομματικά στεγανά, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο της πόλης και των ανθρώπων της.

Με επιπλέον σύμμαχο την ιδιότητα του ανθρώπου με αναπηρία και επιδιώκοντας να αναδείξω τις δυνατότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων με αναπηρία, προσδοκώ να είμαι παρών σ' αυτή την μάχη της πόλης για το μέλλον της.

Φώτης Μπίμπασης

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου