Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Αν σας «άγγιξε» η ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, που γεννήθηκε… γέρος, ετοιμαστείτε να συγκλονιστείτε με την αληθινή ιστορία της Brooke Greenberg, που δεν γερνάει.

Το κορίτσι – φαινόμενο από την Βαλτιμόρη είναι 17 χρονών, αλλά δεν φαίνεται ούτε πέντε! Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος μικρός άνθρωπος που δεν μεγαλώνει σωματικά, ούτε ωριμάζει νοητικά ή συναισθηματικά τα τελευταία 14 χρόνια.

Και ενώ τα περισσότερα παιδιά στα 17 τους περιμένουν πώς και πώς την ενηλικίωση τους, η μικρή Brooke μετακινείται με παιδικό καροτσάκι, πίνει γάλα από μπιμπερό, δεν μιλάει και παίζει με κούκλες. Όπως ένα μωρό.

Η μικρή πάσχει από ένα ιδιαίτερο είδος αυτισμού και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν τα μόνα πράγματα που μεγαλώνουν πάνω της είναι τα μαλλιά και τα νύχια της, ενώ όλα τα υπόλοιπα μένουν ίδια εδώ και 14 χρόνια…

Η Brooke ζει με τους γονείς και τις δύο αδερφές της, που την λατρεύουν και την φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά φυσικά ανησυχούν, αφού είναι μοναδική περίπτωση παγκοσμίως και δεν ξέρουν πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση

Πηγή: http://www.madata.gr


Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου