Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Την πρώτη επίσημη συζήτηση είχαν η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.

Τρία θέματα έθεσε υπ όψιν της Υπουργού ο κ. Κακλαμάνης αναφορικά με τη μετατροπή των επτά δημοτικών ιατρείων σε κέντρα υγείας αστικού τύπου, την ανάληψη ευθύνης και του υπουργείου σχετικά με τη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου, παντοπωλείου και του Κέντρου Αστέγων καθώς και τη συνέχιση του υπηρεσιακού προγράμματος των μονάδων του ΟΚΑΝΑ, όπως είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις καταστροφές που υπέστη το κοινωνικό φαρμακείο, το βράδυ της Κυριακής, από αγνώστους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τη συνάντησή του με τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ο κύριος Κακλαμάνης εμφανίστηκε οργισμένος και για την επίθεση από κουκουλοφόρους, σε βάρος του Κέντρου Αστέγων, πριν από τρεις ημέρες. Οπως τόνισε πρόκειται για μια ακραία παραβατικότητα που δεν έχει να κάνει με τη γνωστή παραβατικότητα.

Πηγή: http://www.athina984.gr/node/89311

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου