Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Οι Υπηρεσίες μας

 

Δωρεάν υπηρεσίες για όλους:

 

Κάθε χρήστης του διαδικτύου έχει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να συνομιλήσει άμεσα και εντελώς δωρεάν με τους γιατρούς του e-hospital! Κάντε κλικ, στο γραφείο του εφημερεύοντα ιατρού είτε από την κεντρική σελίδα είτε από οποιαδήποτε άλλη σελίδα του e-hospital, και μιλήστε άμεσα μέσω web camera, για οποιοδήποτε θέμα υγείας σας απασχολεί. Οι γιατροί του e-hospital είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν μαζί σας, 24 ώρες το 24ωρο!

Περιηγηθείτε στις σελίδες του e-hospital και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για ιατρικά νέα από όλον τον κόσμο! Διαβάστε και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε ασθένεια σας απασχολεί. Παρακολουθείστε σε video ή ακούστε μέσω web radio, τους γιατρούς μας να μιλάνε για θέματα της ειδικότητας τους.

Δείτε τα βιογραφικά των γιατρών μας και ζητήστε ραντεβού μαζί τους.


Πηγή: http://www.e-hospital.gr/index.php?id=3

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εν λόγω σελίδα ανήκει σε ιδιωτική κλινική και η πλάκα είναι ότι έχει πάρει και επιδότηση από την "Κοινωνία της Πληροφόριας". Επίσης τα δωρέαν ασθενοφόρα τα οποία λέει αφορόυν κλινικές με τις οποίες συνεργάζονται. Φαντάζομαι ο γιατρός εφημερίας θα σας προτείνει να πάτε από εκεί. Καλή φάση...

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου