Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009
Τώρα που βλέπουν το φως στο βάθος του τούνελ να τρεμοπαίζει αχνά πριν χαθεί τελείως, κάποιοι φιλοκυβερνητικοί "τσάτσοι", θα τολμούσαμε να πούμε, που συνεργάστηκαν με την παρούσα κυβέρνηση στην κατάπνιξη αιτημάτων ευπαθών ομάδων, προσπαθούν να παραστήσουν τους διεκδικητές...
Αυτοί οι τύποι που εμφανίζονται να διεκδικούν προς όφελος ευπαθών ομάδων όπως των αναπήρων στέλνουν έγγραφα καταγγελίες και διαμαρτυρίες λίγες μέρες πριν τις εκλογές και γνωρίζοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα ώστε με την σίγουρη αλλαγή της κυβέρνησης να υπάρχουν δήθεν γραπτά ντοκουμέντα για την "αντίσταση" τους την τελευταία πενταετία!
Φυσικά αυτά τα υποκείμενα που το μόνο που θέλουν είναι ο καλοπέραση τους η προσωπική τους ανέλιξη και όχι το κοινό καλό βγάζουν τη γλώσσα ως κόκκινο χαλί σε όσκαρ για να καλοπιάσουν τους κυβερνώντες.
Φυσικά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί εμείς δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να συνεχίσουν πλέον το βρώμικο αυτό παιχνίδι εις βάρος των αθώων και ταλαίπωρων ανθρώπων.
Σκουλήκια κυρ Παντελήδες ανεξαρτήτως κόμματος τα ψέμματα τελείωσαν. Το παιχνίδι σας θα γίνει γνωστό όπως και τα ονόματα σας!
Ντροπή σας!

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου