Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Η ομοσπονδία τραυμάτων στην σπονδυλική στήλη, η SIA, ο όμιλος που βοήθησε τον σερ Φρανκ Ουίλιαμς μετά το τροχαίο του ατύχημα το 1986, γιόρτασε τα 35 της χρόνια με την ομάδα που έχει τη βάση της στο Γκρόουβ.

Τα λογότυπα του ομίλου θα εμφανιστούν στα κράνη του Νίκο Ρόζμπεργκ και του Καζούκι Νακατζίμα στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι αυτό το τριήμερο. Με το αφεντικό της ομάδας, τον σερ Φρανκ Ουίλιαμς να έχει μείνει παράλυτος μετά το τροχαίο του ατύχημα πριν από 23 χρόνια, οι εορτασμοί για την 35η επέτειο της SIA θα περιλαμβάνουν πάντα σε συνεργασία με την ομάδα, ένα πάρτι και μία δημοπρασία για 300 VIP καλεσμένους στο Ανατολικό Ουϊντεργκάρντεν, που βρίσκεται στο Κάναρι Ουάρφ του Λονδίνου. Εκτός από αυτό, η ομάδα με τη χορηγία της Williams θα πάρει μέρος στο φετινό μαραθώνιο του Λονδίνου αλλά και σε ένα 12ωρο αγώνα σκι με αμαξίδιο.

«Η SIA είναι αφοσιωμένη στο να βελτιώσει τις ζωές εκείνων που έχουν τραυματιστεί στην σπονδυλική τους στήλη και συχνά βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις", εξήγησε ο σερ Ουίλιαμς. "Όπως πολλοί τέτοιοι οργανισμοί, η SIA λειτουργεί από μία ομάδα ανθρώπων που αξίζουν μεγάλη στήριξη στην προσπάθειά τους και είμαστε πανευτυχείς που δίνουμε την στήριξή μας με αυτό τον τρόπο".

«Αυτή είναι μία φανταστική κίνηση από τον Φρανκ και την ομάδα του, μία αληθινά μοναδική ευκαιρία να δούμε το λογότυπο της SIA να ταξιδεύει με περισσότερα από 320 χλμ. / ώρα", πρόσθεσε ο Πολ Σμιθ, εκτελεστικός διευθυντής της SIA. "Όπως πάντα, ευχόμαστε στην ομάδα της AT&T Williams την κάθε επιτυχία και καλή τύχη στον αγώνα".

Γιώργος Αυγερινάκης
http://www.sportaction.gr/
30-10-2009

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου