Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Επίδειξη αλαζονείας από Μπαγίς

Ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας, Ε. Μπαγίς, εμφανίστηκε προκλητικά αλαζονικός στη διάρκεια ομιλίας του χθες το βράδυ (στο πλαίσιο εκδήλωσης του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Μαύρης Θάλασσας), όπου, αφού κάλεσε όλους να μην εγκαλούν την Τουρκία για το παρελθόν, περιέγραψε τη χώρα του όχι απλώς ως περιφερειακή, αλλά ως παγκόσμια πια δύναμη.

Ο κ. Μπαγίς παρενέβη και στα εσωκομματικά της ΝΔ, καθώς δικαιολόγησε τη συνάντηση με την Ντ. Μπακογιάννη, γιατί, όπως είπε, «είναι η ανερχόμενη ηγέτιδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για την Κύπρο δήλωσε ότι οι Τούρκοι ό,τι είχαν να κάνουν το έπραξαν με το Σχέδιο Ανάν και απαντώντας σε ερώτηση για τα στρατεύματα κατοχής, με ειρωνικό ύφος απάντησε ότι ελπίζει το «νέο σχέδιο να καταλήξει σε λύση στην οποία δεν θα κινδυνεύουν οι ζωές των Τουρκοκυπρίων...».

Με αγενέστατο και προκλητικό τρόπο διέκοψε την ερώτηση της συμβούλου της κυπριακής πρεσβείας, λέγοντάς της «ότι κατανοεί ότι παρεμβαίνει για να δικαιολογήσει τον μισθό της, αλλά στην Κύπρο υπάρχουν δύο λαοί και δύο κράτη», ενώ επέμενε να διορθώνει διαρκώς άλλον ερωτώντα, λέγοντας ότι «και ο κ. Ταλάτ είναι "πρόεδρος"».

Προσβλητικός ήταν και προς άλλους που τόλμησαν να θέσουν ενοχλητικές ερωτήσεις, ενώ ο κ. Μπαγίς με ενοχλητική υπεροψία επανέλαβε ότι μόνο η «χώρα του είναι αυτή που μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Ευρώπης».

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ



Και μετά κάτι δικά μας Ανθελληνικά ρεμάλια που παριστάνουν τους Ελληνες τολμούν να μιλούν για ελληνοτουρκική φιλία. Άντε ρε από δω χαμένα κορμιά. Προδότες της Ελλαδας.

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου