Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το 50% του σώματος του Peng Shuilin, μετά το αυτοκινητικό ατύχημα που είχε, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Οι γιατροί, μετά από μια σειρά επεμβάσεων, προχώρησαν σε «επανασχεδιασμό» των διαδικασιών σχεδόν για κάθε σημαντικό όργανο ή σύστημα μέσα στο σώμα του, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν. Ο απίστευτος 37χρονος, όμως, δεν το έβαλε κάτω και αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει δικό του σουπερ-μάρκετ, το Half Man Half Price Store. Ο Peng αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ακρωτηριασμένους, ως προς τη θέληση για ζωή και το κουράγιο του. Κινείται με αναπηρική καρέκλα και δίνει διαλέξεις σχετικά με την «επιστροφή» του από την αναπηρία.

Ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Bujie, Lin Liu, δήλωσε: «Του κάναμε, πρόσφατα, check up και είναι πιο γυμνασμένος από τα περισσότερα άτομα της ηλικίας του. Είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που κατάφερε να επιζήσει έχοντας υποστεί έναν τόσο εκτενή ακρωτηριασμό».

Το «μυστικό» του Peng είναι μάλλον το γεγονός πως ό,τι και αν συμβεί στη ζωή του, εκείνος έχει μάθει να το αντιμετωπίζει με θάρρος.

«Μισός» άνθρωπος αλλά με μεγάλη καρδιά…

Zougla.gr

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου