Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
«Βόμβα» μεγατόνων απειλεί να τινάξει στον αέρα την ομαλή λειτουργία κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας. Γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό τρέμουν τη στιγμή που θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα ομαδικά σεξουαλικά όργια που γίνονταν κάτω από τη μύτη της διοίκησης και των ασθενών και μάλιστα καταγράφονταν με κρυφή κάμερα... 

Η γαργαλιστική υπόθεση με το ροζ σκάνδαλο βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα χέρια του εισαγγελέα, μετά τη μήνυση που υπέβαλε μια νοσηλεύτρια σε βάρος ενός ουρολόγου ο οποίος εμφανίζεται και ως διοργανωτής των οργίων. Η γυναίκα αυτή συμμετείχε εθελοντικά στο ομαδικό σεξ και παραδέχεται ότι απολάμβανε τις περιπτύξεις με άνδρες -αλλά και γυναίκες- συναδέλφους της στο νοσοκομείο! 

Ωστόσο, αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα και να αποκαλύψει τα πάντα όταν έπεσε στα χέρια της ένα DVD με τις… επιδόσεις της! Η νοσηλεύτρια παρακολούθησε άφωνη κάθε λεπτομέρεια από τη δραστηριότητα που αναπτύχθηκε σε ένα και μόνο ερωτικό ραντεβού της ομάδας των οργίων και συνοδευόταν από όλα τα σχετικά ηχητικά εφέ! 

Το σοκ ήταν ισχυρότατο. Η γυναίκα, που άφησε κάθε καταπιεσμένο πάθος να βγει στην επιφάνεια λόγω της εμπιστοσύνης που της 
είχαν εμπνεύσει οι υπόλοιποι παρτενέρ της, κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα σεξομανών οι οποίοι κατέγραφαν καρέ-καρέ όλες τις στιγμές που η ίδια πίστευε ότι ήταν προσωπικές! Ενιωσε απίστευτα προδομένη και η οργή την έπνιξε, καθώς μπορεί να έκανε ό,τι έκανε επειδή το ήθελε, δεν φανταζόταν όμως ότι θα πρωταγωνιστούσε άθελά της σε πορνοταινία!

Πηγή: espresso

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο ιστολόγιό σας που καλύπτει ολοκληρωμένα τα θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Πολύ προχωρημένο το εν λόγω κεντρικό νοσοκομείο: αφού το συγκεκριμένο προσωπικό είχε λύσει όλα τα θέματα των νοσηλευομένων έκανε και ταινίες πορνό. Η επόμενη κίνηση θα ήταν ασφαλώς να ζητούν από τους ασθενείς να παίρνουν μάτι (για θεραπευτικούς λόγους;).

ΑΚΙΔΑ είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Απ´ ότι φαίνεται η φυσική δραστηριότητα ήταν πρώτο μέλημα στο νοσοκομείο κσι μάλλον προσπαθούσαν να συμπληρώσουν και το εισόδημα τους ως ηθοποιοί... Ίσως βρεθεί κάποιος ανωνυμος κσι γράψει κσι το οκα του νοσοκομείου που το ξέρουμε και μόνο η ονομασία του μας γεμίζει ελπίδα!

Ανώνυμος είπε...

Το νοσοκομείο είναι το ΕΛΠΙΣ φίλοι σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Translate

Αναζήτηση αρχείου

Στατιστικά

Locations of visitors to this page

hit counter

Αναγνώστες

Προσθέστε μας

Share/Save/Bookmark

Αρχειοθήκη ιστολογίου